Adecco Fordel - Karriere, kurs og opplæring

tilbake til oversikten
NKI Nettstudier

10% rabatt på alle kurs/utdannelser.

Adecco har inngått en rabattert avtale med NKI nettstudier. Alle medarbeidere får 10 prosent rabatt på alle kurs/utdannelser fra NKIs portefølje. (Det gis ikke rabatt på eventuelle eksamensavgifter).

Gå inn på nki sine sider og finn ut hvilket kurs/utdannelse du ønsker. For å få tilgang til rabatten må bestillingen sendes på mail til teambedrift@nki.no.

For informasjon om alle kurs/utdannelser nki tilbyr - klikk på knappen.

nki.no
NKS nettstudier

Som medarbeider hos Adecco får du 15% rabatt på kurs og studier hos NKS Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible kurs og studier på alle utdanningsnivåer; generell studiekompetanse, yrkesrettede kurs, fagskole, bachelor og master.
Du har muligheten til å velge mellom alle våre 200 kurs innen våre fagområder:

Økonomi og regnskap
HR og ledelse
Salg og markedsføring
Medier, kommunikasjon og PR
Helse, ernæring og trening
Pedagogikk og samfunn

Du kan kombinere studiene med jobb og familie og velger selv når du vil se forelesingene.

Les mer om rabattordningen og NKS.no på NKSportalen

nks.no
Adecco Logo Outline Karriereveiledning

Vi tilbyr karriereveiledning til våre medarbeidere. Hensikten er å kartlegge ønsker, karrieremål og eventuelle behov for kompetanseutvikling. Veiledningen er konfidensiell og gjennomføres sammen med en autorisert karriereveileder. Tilbudet har en markedsverdi på ca kr 4.000,-.

Er karriereveiledning noe for deg?
Vi ser på hva du har av arbeidserfaring til nå, hva du har likt best og mestret godt hittil. Videre tar vi en gjennomgang av dine personlige egenskaper ved hjelp av kjente modeller, og ser på dine verdier opp mot trivsel på jobben. Karriereveilederen vil ikke sitte med fasiten, men stille viktige spørsmål. Du kan ikke forvente klare svar og føringer basert på denne samtalen, men forhåpentligvis vil du få reflektert godt rundt yrkesvalg og ønsker videre. Det kan like gjerne være snakk om små endringer i arbeidsoppgaver eller ønske om kompetanseheving, som jobbskifte. Det kan også være at du finner ut at arbeidssituasjonen er akkurat slik du ønsker, noe det kan være godt å få en bekreftelse på.

Vi tilbyr karriereveiledning til medarbeidere som har jobbet seg opp en viss ansiennitet gjennom Adecco, avhengig av tjenesteområde. De som har gjennomført karriereveiledning vil også ha mulighet til å få refundert inntil kr 2.000,- årlig i støtte til kurs og utdanning.

Kunne du tenke deg karriereveiledning? Klikk på knappen og send oss en e-post med navn og ansattnummer, så tar vi kontakt.

Send mail
Adecco Logo Outline Kurs-og studiestipend

2000,- pr år i støtte til kurs og utdanning.

Har du jobbet 1.950 timer eller mer i Adecco kan du søke om inntil kr 2.000,- pr år i støtte til kurs og utdanning (beløpet er skattepliktig). Du må også ha fullført karriereveiledning med din konsulent for å være berettiget stipendet.

Slik søker du:
Last ned søknadsskjema, fyll ut og send inn med kvittering til din konsulent. Utlegg til kurs og utdanning refunderes etterskuddsvis etter regning/kvittering.

Last ned
Adecco Logo Outline IT-opplæring

Gratis IT-kurs for adeccomedarbeidere

Dette kursprogrammet gir en grundig, effektiv og interaktiv læring i Word, Excel, PowerPoint og Access. Kurset består av interaktive oppgaver med animasjoner og lyd. Du får testet dine kunnskaper i et trygt og simulert miljø. Etter hvert som de ulike oppgavene utføres vil læringen loggføres. Tempoet i læringen og eventuelle repetisjoner styrer du selv.

Tilgjengelige moduler er:

grunnleggende IT-forståelse
operativsystemet - Windows XP
tekstbehandling - Word 2003
regneark - Excel 2003
presentasjon - PowerPoint 2003
database - Access 2003
internett/e-post Outlook

Hver læremodul har en egen oppgavedel/test. I denne repeteres problemstillinger du har gjennomgått i kurset, slik at du oppnår en helhetlig forståelse. Resultatet som oppnås i denne oppgavedelen/testen kan i etterkant skrives ut som et eget kursbevis. Vårt læringsprogram dekker Datakortets fagplan. Oppgavene/testen kan tas frittstående uten å gjennomgå opplæringen i forkant.

Start opplæring