Olympiatoppens Traineeordning

Hva innebærer ordningen – og hvem kan søke?

Dette er et samarbeid mellom Olympiatoppen og Adecco, et tilbud til toppidrettsutøvere som ønsker å skaffe seg arbeidserfaring. Programmet kobler idrettsutøvere og næringsliv sammen for å bidra til nettverksbygging. Per i dag er det opprettet trainee-stillinger i Nordea, Gjensidige og ÅF.
Adecco koordinerer prosjektet.

Felles for alle stillingene

Vi avtaler oppstart og lengde på oppdragene med de aktuelle kandidatene. Krav for å søke er at du fyller ett av disse kriteriene: Du er idrettsutøver med stipend fra Olympiatoppen eller tilknyttet landslag som samarbeider med Olympiatoppen. Presterer du på øverste nasjonale nivå i en idrett kan du også søke, f.eks. Tippeligaen.

Åpen søknad

Ordningen kommer etter hvert til å omfatte flere bedrifter tilknyttet Olympiatoppen. Om ingen av stillingene her passer deg, så anbefaler vi at du fyller ut vårt kartleggingsskjema. Vi tar vare på informasjonen og kontakter deg når spesifikke trainee-stillinger blir aktuelle hos andre samarbeids-partnere av Olympiatoppen. Per i dag er dette Norsk tipping, Tine, Gjensidige, SAS, Phenix, Nordea, Dagbladet, P4, JetSet, Telenor, Scandic, Hertz, ÅF og Adecco.Send inn CV og søknad:

Søk på stillingene her

Åpen søknad uten frist:

Passet ingen av stillingene? Send inn åpen søknad og fyll ut kartleggingsskjema for nye fremtidige trainee stillinger:

Kartleggingsskjema
Send inn åpen søknad her


Har du spørsmål til denne ordningen send mail til oss og så tar vi kontakt med deg.

Ta kontakt