Elektriker

Som elektriker arbeider du med flere ulike arbeidsoppgaver avhengig av hvilken utdanning du har valgt. Dette er et yrke hvor det er en fordel å være teknisk anlagt og ha evnen til problemløsning. Selv om elektrikerer har samme grunnutdannelse så finnes det mange ulike spesialiseringer å velge mellom. En elektrikerjobb kan variere fra installasjonselektriker og elmontør til serviceelektriker eller industrielektriker.

Hva gjør en elektriker?

En lysende fremtid

I samme grad som arbeidstitlene varierer så gjør også arbeidsoppgavene det. En arbeidsdag kan være svært ulik avhengig av hvor du jobber og kan inkludere alt fra installasjon av el-materiell i nybygg til reperasjon av elektriske anlegg. Elektrikeryrket er utrolig mangfoldig og kan gi deg innsikt i en rekke ulike bransjer. Innen elektrikeryrket kommer du i kontakt med mange kunder så det er viktig å være løsningsorientert og serviceinnstilt.

Hva tjener en elektriker?

Hva du får i lønn avhenger av hvilke type elektriker du arbeider som, hvor du arbeider og hvor lang arbeidserfaring du har. Som medarbeider hos Adecco er du sikret trygge arbeidsvilkår og minst samme lønn, ferie, fridager og tillegg som du hadde fått som ansatt i innleiebedriften. Du er selvfølgelig også dekket av vår yrkesskadeforsikring.

Vi kan hjelpe deg

Uansett om du er student, nyutdannet eller har en lang karriere bak deg vil vi kunne hjelpe deg. Ta en titt på våre ledige stillinger, Kanskje du finner din neste utfordring allerede i dag?

FINN NESTE JOBB!

Hvilken utdannelse må en elektriker ha?

Utdannelsen tar normalt fire år og foregår gjennom videregående skole. Første år velger du Vg1 Elektrofag, og andre år velger du Vg2 Elenergi. Etterpå er det to til tre år opplæring i bedrift som lærling. Etter disse årene går du opp til en fagprøve. Med fagbrev i elektro er det flere muligheter for videreutdanning på fagskole eller høyskole. Etter to år på fagskole er du utdannet fagtekniker.

Velger du elektrofag, velger du samtidig en tilnærmet uendelig horisont med spennende, givende arbeids-, videreutdannings- og yrkesretninger.

Sjekkliste for rollen

  • Teknisk og praktisk anlagt
  • Sikkerhetsfokusert
  • Serviceinnstilt
  • Selvstendig
  • Løsningsorientert
  • Takle stress
  • Trives med fysisk arbeid

Har din bedrift behov for personale?

Adecco er ett av verdens største rekrutterings- og bemanningsbyrå. Ingen personalbehov er for lite eller for stort til at vi skal kunne hjelpe akkurat deg. Med over 30 års erfaring i bransjen kan du være trygg på at vi vet hva vi driver med. Vi matcher rett person til rett oppdrag!

Rekrutter en elektriker

Å ha rett person på rett plass er en nøkkelfaktor for din bedrift sin fremgang. Rekruttering er en prosess som ofte tar tid. La oss hjelpe deg med å finne din neste stjerne! Som ett av verdens ledende leverandører av HR-løsninger og en av verden største rekruteringsselskap kan du være sikker på at vi finner rett elektriker til ditt selskap.

LES MER OM REKRUTTERING

Lei inn en elektriker

Har du behov for midlertidig forsterkning? Ved større prosjekter eller arbeidstopper er det ikke uvanlig å ha behov for å bemanne opp med ekstra personell. Adecco har lang erfaring med bemanning av elektrikere for både korte og lengre oppdrag. La oss høre fra deg så kan vi sammen se på akkurat dine behov.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge 2022