Tømrer

Tømreryrket er ett av Norges vanligste yrker. Dette er et håndverksyrke hvor du kan ha oppgaver som bygging av nybygg eller rehabilitering av trehus og andre konstruksjoner. Om du liker praktisk arbeid og varierende arbeidsmiljøer kan tømreryrket være noe for deg. Vi samarbeider med alt fra mindre byggmestre og store entreprenører og gjennom oss får du en allsidig hverdag og sikkerheten med en fast ansettelse.

Hva gjør en tømrer?

Et yrke fullt av muligheter

En tømrer kan jobbe med alt fra oppføring av nybygg til rehabilitering av hytter og hus. Oppgavene du har avhenger av hva du velger å spesialisere deg i. Tømrere er den største yrkesgruppen innen byggebransjen. I denne yrkeskategorien er det ledige jobber over hele landet.

Hvor mye tjener en tømrer?

Hva du tjener som tømrer avhenger av hvilken kompetanse du har og hvor du arbeider. Mange har ulike tilleggsordninger som ansvars-, diett, borteboer- og reisetillegg. Det finnes også akkordordninger som kan utgjøre en god betaling. Ved å jobbe som innleid medarbeider hos Adecco er du sikret god oppfølging og trygge arbeidsbetingelser.

Hvilken utdanning må en tømrer ha?

En tømrer må ha fullført et yrkesfaglig utdanningsprogram og må ha vært lærling i en bedrift. Du går på skole først, for deretter å ha opplæring i en bedrift. Det vanligste er å ha to år på skole og to år i en bedrift.

Vi kan hjelpe deg

Uansett om du er student, nyutdannet eller har en lang karriere bak deg vil vi kunne hjelpe deg. Ta en titt på våre ledige stillinger, Kanskje du finner din neste utfordring allerede i dag?

FINN NESTE JOBB!

Fagbrev for en tømrer

Etter endt utdannelse og opplæring i en bedrift tar du en svenneprøve eller en fagprøve. Når du har bestått denne, får du fag- eller svennebrev. Du kan også få godkjent tidligere praksis eller bygge på grunnkompetanse og få fag- eller svennebrev. Etter ytterligere to år kan man ta mesterprøven.

Sjekkliste for rollen

  • Hendig
  • Gode samarbeidsevner
  • Like fysisk arbeid
  • Nøyaktig
  • Vant med å jobbe i ulike miljøer
  • Førerkort
  • Serviceminded
  • Evne til problemløsning
  • Resultat- og kvalitetsorientert

Har din bedrift behov for personale?

Adecco er ett av verdens største rekrutterings- og bemanningsselskap. Ingen personalbehov er for lite eller for stort til at vi skal kunne hjelpe akkurat deg. Med over 30 års erfaring i bransjen kan du være trygg på at vi vet hva vi driver med. Vi matcher rett person til rett oppdrag!

Rekrutter en tømrer

På tide å ansette? La Adecco bli din HR-partner og overlat rekrutteringen til oss. Som et av verdens største rekrutterings- og bemanningsselskap kan du stole på at vi finner den beste kandidaten til din bedrift.

LES MER OM REKRUTTERING

Leie inn en tømrer

Ved større prosjekter er det ofte behov for ekstra bemanning. Uansett om du trenger 1 eller 100 ekstra medarbeidere kan vil hjelpe deg. Vi bemanner både til lengre og kortere oppdrag. Vi hører gjerne fra deg slik at du fortelle oss om nettopp ditt behov.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge 2022