Regnskapsmedarbeider

En regnskapsmedarbeider jobber hovedsakelig med et selskap eller en organisasjon sin økonomi. Arbeidsoppgavene kan variere, men som medarbeider er hovedoppgaven å gi støtte til økonomisjefen og resterende kollegaer i teamet. Sans for tall er viktig for denne rollen.

Hva gjør en regnskapsmedarbeider?

Allsidig jobb som gir god erfaring

Som regnskapsmedarbeider tar du deg av enklere bokføring, spørsmål vedrørende beskatning, håndtering av fakturaer og andre administrative oppgaver. Dine arbeidsoppgaver kan være svært varierende avhengig av hvor du arbeider. Du kan være alt fra økonomisjefens nærmeste støttespiller til å ha ansvaret for egne prosjekter.

Lønn for regnskapsmedarbeider

Hva du tjener som regnskapsmedarbeider avhenger av en rekke ulike faktorer. Ditt utdannelsesnivå og din tidligere arbeidserfaring spiller selvsagt inn på hva du får i lønn. Ved å jobbe som medarbeider gjennom Adecco er du sikret minst samme lønn som du hadde fått som ansatt i innleiebedriften i samme stilling. Det samme gjelder regler for ferie, feriepenger, fridager og betaling for fridager som innelebedriften og du er selvfølgelig dekket av vår yrkesskadeforsikring.

Hvilken utdannelse har en regnskapsmedarbeider?

Mange arbeidsgivere ønsker at du har minimum en bachelor innen økonomi, men ikke alle. For mange holder det at du har hatt økonomifag på videregående. Dersom du er ute av arbeidslivet vil det alltid være fordelaktig hvis du velger å fordype eller spesialisere deg innen et område eller et emne for å styrke muligheten for en jobb inn mot et konkurranseutsatt arbeidsmarked.

Vi kan hjelpe deg

Uansett om du er student, nyutdannet eller har en lang karriere bak deg vil vi kunne hjelpe deg. Ta en titt på våre ledige stillinger, Kanskje du finner din neste utfordring allerede i dag?

FINN NESTE JOBB!

Bli en ettertraktet regnskapsmedarbeider

Dersom du har meget gode datakunnskaper, kan det øke din sjanse til å nå langt i karrieren. Dette fordi mange selskaper og organisasjoner innen privat og offentlig sektor benytter ulik programvare for å håndtere økonomien. Har du i tillegg kunnskap om personal- og lønnsspørsmål øker du dine konkurransefortrinn og du kommer sannsynligvis til å bli en ettertraktet ressurs for mange aktører.

Sjekkliste for rollen

  • Relevant utdanning eller erfaring
  • God regnskapsforståelse
  • Gode IT-ferdigheter
  • Erfaring med Excel
  • Strukturert og nøyaktig
  • Ansvarsfull, selvstendig og effektiv
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Like å jobbe i team
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Har din bedrift behov for personale?

Adecco er ett av verdens største rekrutterings- og bemanningsselskap. Ingen personalbehov er for lite eller for stort til at vi skal kunne hjelpe akkurat deg. Med over 30 års erfaring i bransjen kan du være trygg på at vi vet hva vi driver med. Vi matcher rett person til rett oppdrag!

Ansette en regnskapsmedarbeider

Har ditt selskap behov for forsterkning på økonomiavdelingen? Rekruttering av nytt personale er tidkrevende og ingen enkel oppgave. La Adecco bli din nye HR-partner.

LES MER OM REKRUTTERING

Leie inn en regnskapsmedarbeider

Av og til kan tilfeldige arbeidstopper føre til at man i enkelte perioder har behov for forsterkning. Da kan vi hjelpe til med bemanning av kompetente regnskapsmedarbeidere. Vi har lang erfaring med bemanning innen økonomi og finans og hjelper gjerne til med å finne rett person til din bedrift.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge 2022