Barnehageassistent

Det viktigste for deg som skal jobbe i barnehage er at du har et sterkt ønske om å jobbe med barn. Det er selvfølgelig en fordel om du har erfaring med barn, men det trenger ikke å være fra arbeid i en barnehage. Er du mor eller far, trener for et fotballag eller om du pleier å passe en nevø eller niese er dette god erfaring. Dine hovedoppgaver som barnehageassistent er å hjelpe til med alle de aktiviteter og gjøremål en barnehages hverdag består av.

Hva gjør en barnehageassistent?

Bli en superhelt

Vi sier ofte at barnehageassistenter er superhelter. Barnehagen skal være et sted hvor barna får utvikle seg i trygge omgivelser. Du skal være med på å gi god omsorg og stimulere til lek og læring på barnas premisser. De vanligste arbeidsoppgavene er planlegging og gjennomføring av innendørs og utendørs leker og aktiviteter, hjelpe til med måltider, påkledning og stell og samarbeid med foreldre og andre pårørende.

Hvilken lønn får en barnehageassistent?

Hva du får i lønn som barnehageassistent vil avhenge av ansiennitet og erfaring og om du er en faglært eller ufaglært. Det kan være ulike lønnssatser ut ifra om du jobber som assistent i en offentlig eller en privat barnehage. Mange barnehageassistenter jobber deltid og det kan da være at lønnen beregnes etter timelønn.

Hvilken utdanning må en barnehageassistent ha?

Mange barnehageassistenter har ingen formell utdanning, men det er viktig at man har et sterkt ønske om, og gjerne erfaring med å jobbe med barn. For å jobbe som barnehageassistent må du ha plettfri vandel og du må kunne legge fram gyldig politiattest. Mulige videreutdanning kan være å ta en studie i barnehagepedagogikk eller å ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. En annen mulig videreutdanning er fagskoleutdanning i oppvekstfag for barnehageansatte. For å ta denne utdanningen som ufaglært, må du ha minst fem års erfaring fra arbeid med barn.

Vi kan hjelpe deg

Uansett om du er student, nyutdannet eller har en lang karriere bak deg vil vi kunne hjelpe deg. Ta en titt på våre ledige stillinger, Kanskje du finner din neste utfordring allerede i dag?

FINN NESTE JOBB!

Hvor jobber en barnehageassistent?

Barnehageassistenter kan jobbe i barnehager innenfor både offentlig og privat sektor. Hos mange barnehager er barna inndelt i avdelinger for småbarn opp til 3 år og egne avdelinger for de litt større barna fra 3-6 år. Noen barnehager har blandede avdelinger for alle barn opp til 6 år.

Sjekkliste for rollen

  • Supermotivert til å jobbe med barn
  • Fleksibel, positiv og arbeidslysten
  • Lærevillig og ansvarlig
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Tør å sette grenser ved behov og er en trygg voksenperson
  • Omsorgsfull og glad i å være ute i all slags vær
  • Gjerne har erfaring fra jobb med barn
  • Må være over 18 år.
  • Relevant erfaring/utdanning er en fordel
  • Har du et annet førstespråk enn norsk (og samisk)/svensk/dansk må du i henhold til barnehageloven ha bestått norskprøve nivå A2 i skriftlig fremstilling og B1 i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.

Har din bedrift behov for personale?

Adecco er ett av verdens største rekrutterings- og bemanningsselskap. Ingen personalbehov er for lite eller for stort til at vi skal kunne hjelpe akkurat deg. Med over 30 års erfaring i bransjen kan du være trygg på at vi vet hva vi driver med. Vi matcher rett person til rett oppdrag!

Rekrutter en barnehageassistent

Har du behov for å rekruttere nytt personale? Å finne rett person til rett plass kan være en utfordring. Hos Adecco hjelper vi flere ledende arbeidsgivere i bransjen med å gjøre hele eller deler av rekrutteringen. La oss hjelpe deg også.

LES MER OM REKRUTTERING

Lei inn en barnehageassistent

Uventede arbeidstopper kan komme plutselig. Da kan det være behagelig å ha en HR-partner som hjelper til med dine personalbehov. Vi har flere startklare barnehageassistenter som kan hoppe inn på kort varsel. La Adecco ta seg av alt det administrative arbeidet slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge 2022