Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Lagerarbeider

Som lagerarbeider er du en viktig del av logistikkfunksjonen i bedriften du er ansatt hos. Her har du en jobb som kan være både variert og fysisk krevende. Vanlige arbeidsoppgaver for en lagerarbeider er sortering, plukking og pakking av varer, samt lasting og lossing av vareleveranser. Nøyaktighet, fleksibilitet og høyt arbeidstempo er egenskaper som etterspørres ved ansettelse av lagerarbeidere. Har du truckførerbevis og kan jobbe skift har du en stor fordel i dette yrket.

Hva gjør en lagerarbeider?

En sentral rolle i distribusjon av varer og tjenester

Arbeidsoppgavene til en lagerarbeider kan variere ut fra hvilke type av lager du jobber på. De vanligste oppgavene er plukk og pakk av varer, truckkjøring, mottak og kontroll av varer og returer for å nevne noe. Skal du jobbe på et lager er det en fordel at du har truckførerbevis og at du kan jobbe to- eller treskiftsordning. Det som i første omgang kan virke som en enkel jobb er en jobb som krever både effektivitet og driv.

Hva tjener en lagerarbeider?

Hva du får i lønn som lagerarbeider avhenger av flere faktorer. Relevant arbeidserfaring og truckførerbevis kan medvirke til at du får høyere lønn. Som medarbeider hos Adecco er du sikret trygge arbeidsvilkår og minst samme lønn, ferie, fridager og tillegg som du hadde fått som ansatt i innleiebedriften. Du er selvfølgelig også dekket av vår yrkesskadeforsikring. I tillegg vil du få en konsulent fra Adecco som støtter deg og sørger for at du trives i oppdraget.

Vi kan hjelpe deg

Uansett om du er student, nyutdannet eller har en lang karriere bak deg vil vi kunne hjelpe deg. Ta en titt på våre ledige stillinger, Kanskje du finner din neste utfordring allerede i dag?

FINN NESTE JOBB!

Hvilken utdanning må en lagerarbeider ha?

Som lagerarbeider kreves det som regel ikke noen spesiell utdannelse. En positiv innstilling og viljen til å lære kommer du langt med. Det er ikke uvanlig at en arbeidsgiver tilbyr intern opplæring som eksempelvis å ta truckførerbevis. En del arbeidsgivere krever at du har fullført videregående skole og har førerkort klasse B.

Sjekkliste for rollen

  • Like fysisk arbeid
  • Pålitelig og punktlig
  • Serviceinnstilt
  • Mulighet for å jobbe med to- eller treskiftsordning
  • Nøyaktig og effektiv
  • Gode samarbeidsevner
  • Vant til å jobbe i høyt temo
  • Førerkort kl. B og truckførerbevis

Har din bedrift behov for personale?

Adecco er ett av verdens største rekrutterings- og bemanningsbyrå. Ingen personalbehov er for lite eller for stort til at vi skal kunne hjelpe akkurat deg. Med over 30 års erfaring i bransjen kan du være trygg på at vi vet hva vi driver med. Vi matcher rett person til rett oppdrag!

Rekrutter en lagerarbeider

Har du behov for å rekruttere nytt personale? Å finne rett person til rett plass kan være en utfordring. Hos Adecco hjelper vi flere ledende arbeidsgivere i bransjen med å gjøre rekrutteringen. La oss hjelpe deg også.

LES MER OM REKRUTTERING

Lei inn en lagerarbeider

Uventede arbeidstopper kan komme plutselig. Da kan det være behagelig å ha en HR-partner som hjelper til med dine personalbehov. Vi har flere startklare lagerarbeidere som kan hoppe inn på kort varsel. La Adecco ta seg av alt det administrative arbeidet slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

LES MER OM BEMANNING

Kontaktskjema

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Behøver du personell?

Vi kontakter deg innen 2 timer *

Ditt behov:


*Gjelder hverdager 8.00-17.00, deretter senest kl 10.00 neste virkedag. Ved å sende inn skjemaet bekrefter jeg å ha lest og forstått personvernerklæringen.

GDPR Vilkår

Gjennom å fylle ut kontaktskjema bekrefter du å ha lest og forstått vår personvernerklæring.

Gjelder din henvendelse et ønske om å få tilgang til, korrigert eller slettet eventuelle personopplysninger vi oppbevarer, ta kontakt med oss på privacy@adecco.no
Tilbake

Takk for din interesse!

En representant fra Adecco vil kontakte deg innen kort tid!

Copyright © Adecco Norge