Administrerende Direktør BONORD

Da vår nåværende direktør går av med pensjon søker vi etter:

Administrerende Direktør BONORD

Boligbyggelaget Nord bygger Nord-Norge! Det har vi gjort i over 70 år – og skal fortsette med det langt inn i fremtiden. Vi har et ønske om å være en sterk og trygg boligaktør som utvikler gode lokalsamfunn i Nord-Norge. Dette gjør vi gjennom å være en langsiktig eiendomsutvikler med borettslag som attraktiv boform for alle livets faser. Vårt hovedformål er å skaffe boliger til våre medlemmer. Vi driver også med eiendomsmegling, utleie og fremforhandler fordeler for medlemmene. Sist men ikke minst, vi forvalter boligselskapenes bygningsmasse og økonomi.

Våre forventninger til ny leder er fortsatt god lønnsomhet, videreutvikling av organisasjonen, merkevaren og boligprosjekter hvor vi skaper trygge bomiljøer og felleskap for folk flest. Våre medlemmers behov er hovedprioritet i alt vi foretar oss. Med hovedkontor i Tromsø, fokus på Nord-Norge, 50 dyktige ansatte - herunder 10 mellomledere, vil du bli toppleder i en solid kunnskapsbedrift med stort potensiale.

Du har som ny administrerende direktør ledererfaring og er vant til forholde deg til et styre. Du har høyere utdannelse og gjerne bakgrunn fra eiendomsutvikling. Videre vil andre oppleve at du innehar sterke relasjonsbyggende egenskaper både internt og eksternt, hvor du gjennom god kommunikasjon og involvering skaper forankring og planmessig fremdrift. Gjennom dine beslutninger viser du god forretningsforståelse og pågangsmot,  samt at du er aktivt engasjert i bredden av vår virksomhet. Du evner både å ivareta forvaltnings- og driftsfokus samtidig som du er en pådriver for boligbygging. Med vårt verdigrunnlag som utgangspunkt, leder du et foretak som oppleves kompetent, tilstede og engasjert.

Er du vår nye leder?
Kontakt selskapets rådgivere hos Adecco Select ved Marius Tzatchev (M: 47 32 51 81) eller Lisbeth Kåberg (M: 90 17 14 51) for spørsmål. Henvendelser behandles konfidensielt.

Om BONORD:
BONORD er Nord-Norges største private boligforvalter! Vi er en medlemseid bedrift som driver med boligbygging, teknisk og økonomisk boligforvaltning, medlemsservice og eiendomsmegling gjennom GARANTI-kjeden. Vi har i dag 22.500 medlemmer og en forvaltningsportefølje på 12.000 boenheter gjennom 375 boligselskaper. Våre kontorer er i Hammerfest, Tromsø og Harstad. Vi bygger Nord-Norge!  

Søknadsfrist: 31.01.19

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}