Vil du jobbe med housekeeping på store hoteller i Oslo?

 • Sted
  Oslo
 • Bransje
  Serviceyrke
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2323561

Ønsker du en jobb i en spennende bransje med høyt tempo og en variert arbeidshverdag? Da kan dette være jobben for deg. Adecco Hospitality Oslo er på utkikk etter Housekeepere som kan ta korte og lengre oppdrag for store hoteller i Oslo området. Er du opptatt av kvalitet og service er det deg vi leter etter!

Du er opptatt av å ha det rent og ryddig rundt deg slik at andre kan trives på jobb, og gjester opplever hotellet som utmerket. I jobben starter man tidlig om morgenen for at gjestene skal komme til et flott og nyvasket hotellrom. Arbeidstidene er varierte, med oppdrag på både dag og kveld. Oppdragene vil variere mellom 4 og 8 timer. Du vil være ringevikar. Dette innebærer at man må være meget fleksibel når det kommer til å stille opp på kort varsel. Ofte på dagen.

Arbeidsoppgave:
- Rengjøring av hotellets gjesterom og tilhørende områder
- Sørge for at gjesterom, bad og tilhørende områder har det riktige utstyr
- Levere god service samt hilse gjestene når man treffes


Kvalifikasjoner:
- Du har erfaring med renhold eller housekeeping
- Du kan gjøre deg selv forstått på enten norsk, engelsk, svensk eller dansk.
- Fordel om du har fagbrev i renhold men ikke et krav

Vi tilbyr:

- fleksibel arbeidstid
- Lønn ihht. gjeldende tariffer, ansiennitet og lønnsutbetaling hver 14.dag
- Tett oppfølging av erfarne konsulenter i Adecco


Du må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen. Det betyr at det blir gjennomført bakgrunnssjekk av personer som skal ansettes hos oss. Supert om du er vant til å jobbe selvstendig, men også like godt i team. Vi ser etter en som alltid yter sitt beste og legger vekt på kvalitet.

Er dette deg? Søk nå!


Lurer du på noe? Kontakt oss på mail: ifeanyi.okolo@adecco.no eller mob: 41261279

Om arbeidsgiveren
Adecco er et av Norges ledende bemanningsselskap. På kundelisten har vi attraktive bedrifter som trenger kompetente kandidater til spennende oppdrag. Prøv deg i ulike bransjer; nettverket du får mulighet til å bygge kan bli gull verdt når du en dag kanskje kniver om drømmejobben. All arbeidserfaring er dessuten god erfaring. Bruk oss som diskusjonspartner, vi deler gjerne råd som kan sette fart på karrieren din.
Registrer deg på: www.adecco.no og søk stillingen via linken om dette er noe for deg!


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022