Automatikere SalmoSea

Automatikere til turnusjobbing 12/9

SalmoSea AS er en spennende og fremtidsrettet virksomhet med lange tradisjoner innen slakteri, prosessering og videreforedling av oppdrettslaks. Vi har per i dag en produksjonskapasitet på cirka 260 tonn per dag. Anlegget  ble topp modernisert og oppgradert i 2019, og fremstår i dag som et av de mest moderne lakseslakteriene i landet. Vi har i tillegg en av verdens største og mest avanserte lukkede ventemerder liggende utenfor slakteriet.  Vi er et svært solid selskap som  eies av de dyktige oppdrettsselskapene Midt-Norsk Havbruk, SalmoNor og Bjørøya. Vi skal nå gå over til skiftordning 12/9 og søker derfor etter flinke og nytenkende automatikere.

 

Stillingstitel:  Automatikere

Arbeidssted:  Rørvik

Arbeidstidsordning:  Skiftordning 12/9

Søknadsfrist:  9. juli

Ansettelsesform: Fast- 100% stilling

Antall stillinger: 2

 

Har du lyst til å jobbe  og bo i vakre Rørvik?  Rørvik ligger i et flott kystlandskap nord i Trøndelag  og har et koselig småbypreg med hurtigruteanløp.  Her har du muligheten til å leve i pakt med naturen med både sjø og fjell. To nye store idrettshaller gir mulighet til masse aktivitet samt et meget flott treningssenter.  Kystmuseet Norveg setter sitt arkitektoniske preg på stedet og selvsagt finnes det muligheter for å gå ut på restaurant og innta et godt måltid.  Her har vi ledige barnehageplasser og boliger i forskjellige prisklasser. Næringslivet i Rørvik er i voldsom utvikling  og har mye spennende på gang. Fiskeindustri og skipsrelatert industri er blant de viktigste aktørene.

 

Vi ser etter deg som


  • har fagbrev som automatiker og som kan håndtere både det mekaniske og strøm

  • har god teoretisk bakgrunn og er genuint interessert i automasjon

  • gjerne har erfaring fra turnusjobbing

  • snakker norsk/skandinavisk

  • er ansvarsbevisst og tørr å tenke nytt

  • gjerne har erfaring med vedlikeholdsprogram

  • er strukturert

  • har gode samarbeidsevner og har godt humør

  • takler en travel og til tider stressende hverdag.

  • gjerne  nyutdannet

  Vi tilbyr:

Starter du å jobbe hos oss får du gode lønnsbetingelser, grunnlønn og skifttillegg. Du får jobbe skift 12/9. Vi har AFP og god pensjonsordning. Vi har også en flott kantine og et veldig godt arbeidsmiljø. Blå næring er i vinden så her er det mange muligheter.

 Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Inger Mari Bomo, rådgiver Adecco Select, tlf 004790823382 eller Dagfinn Hammer, teknisk sjef, tlf 004795826500

 

 


Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}