Er du vår nye oppgjørsmedarbeidert?

Helnorske Frende Forsikring eies av solide sparebanker og brannkasser. Vi har 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med forsikringsordninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, brannkassene i Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Vi leverer også forsikringer til deg som er Trumf-medlem. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Frende Forsikring har ledig stilling som oppgjørsmedarbeider på bygningsavdelingen. Vi søker selvstendige og engasjerte medarbeidere med godt humør og samarbeidsevner som kan trives i et hektisk miljø med hyggelige kollegaer. Bygningsavdelingen har ansvar for å håndtere skader på Frendes produkter innen privat, næring og landbruk. Vi har svært høye ambisjoner når det gjelder gode kundeopplevelser og solide oppgjør, og søker medarbeider med riktige holdninger i forhold til dette.

Arbeidsoppgaver
• Kunde- og oppgjørsbehandling
• Koordinere enkle og komplekse skadesaker
• Dialog med leverandører og samarbeidspartnere
• Bidra til utvikling av oppgjør

Kompetanse/erfaring
Vi ser etter deg som har en høyere utdannelse med noen års erfaring innenfor forsikringsbransjen. Det er en stor fordel om du har oppgjørserfaringen fra bygning. Du må også ha gode it-kunnskaper, og være god på å kommunisere skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:
Vi har stort fokus på våre kunder og ser derfor etter deg som deler samme interesse. Arbeidsoppgavene krever at du jobber selvstendig og målrettet. Vi har mange saker så det krever at du har høy arbeidskapasitet og er beslutningsdyktig. Det kan underveis skje enderinger så det er viktig at du kan omstille deg og finne gode løsninger. Vi er et team som er opptatt av et godt arbeidsmiljø så vi søker deg som kan bidra og vedlikeholde vårt gode miljø.

Vi tilbyr:
I denne stillingen vil du få spennende utfordringer og påvirkningsmuligheter. Vi har et godt, engasjerende og uformelt arbeidsmiljø, som er opptatt av godt samarbeide. I perioden fra mai til september har vi sommertid fra kl 08.00 -15.30. Ellers er arbeidstid 08.00-16.00 mandag til fredag. Vi har gode betingelser og konkurransedyktig lønn. Vi holder til i flotte lokaler på Jonsvoll og har personalrestaurant i bygget som man kan benytte seg av.

Søknadsfrist: 01.08.21

Dette er en fast stilling hos Frende Forsikring.

Er du en Frende?
Da er du velkommen til å sende oss en kortfattet søknad og CV. For eventuelle spørsmål er du velkommen til å kontakte Senior HR- konsulent Annette Helle på e-post annette.helle@adecco.no. På grunn av ferieavvikling vil Siri Tislevoll-Bremnes være tilgengelig i uken 28 på Siri.Bremnes@adecco.no for eventuelle spørsmål og Katrine Grotle på katrine.grotle@adecco.no i uken 29 og 30.