Ønsker du å jobbe med leasing i bank? Se her!

Ønsker du å jobbe i en solid bank med ansvar for leasing? Dette vil være en kundeservice rolle med administrative oppgaver. Du vil blant annet ha ansvar for å etablere avtaler til enhver tid gjeldende rutiner og regler i banken, ha kontakt med leverandør og kunde, drifte avtale og følge opp eventuelle endringer underveis. Når avtalen utløper skal man sørge for avslutning eller forlengelse av avtale.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som tar initiativ, vekker tillitt og er god på struktur og orden. Du må like å jobbe selvstendig og være trygg på å ta egne avgjørelser, da du vil møte på små og store utfordringer som må løses raskt. Det er viktig for vår oppdragsgiver at du ønsker å gi deres kunder en wow-opplevelse som overgår deres forventninger og at det du gjør er av høy kvalitet.

Kvalifikasjoner/krav:

• høyere utdanning, gjerne med økonomisk bakgrunn
• erfaring fra tilsvarende rolle med leasing
• god systemforståelse
• god tallforståelse
• gode kommunikasjonsferdigheter i norsk både muntlig og skriftlig


Til dette oppdraget er det oppstart snarest med en varighet på 4-5 måneder i 100% stilling. Arbeidstid vil primært være kl 8-16.

Hvorfor velge oss som din arbeidsgiver?
Adecco er et solid bemanningsbyrå med mange års erfaring og er i dag en av Norges ledende innen bemanning og rekruttering. Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. Som ny, er opplæring viktig for å få en god start og dette vil vi og våre kunder sørge for. Vi er opptatt av at du som medarbeider skal trives og våre konsulenter vil sørge for god oppfølging både under og mellom oppdrag.  På kundelisten har vi attraktive bedrifter som trenger kompetente kandidater til spennende oppdrag. Prøv deg i ulike bransjer; nettverket du får mulighet til å bygge kan bli gull verdt når du en dag kanskje kniver om drømmejobben. All arbeidserfaring er dessuten god erfaring. Bruk oss som diskusjonspartner, vi deler gjerne råd som kan sette fart på karrieren din.

Vil tilbyr:
• trivelig og inkluderende arbeidsmiljø
• kursing og opplæring
• opparbeide deg kompetanse og utviklingsmuligheter
• konkurransedyktige betingelser med lønn hver 14. dag
• i Adecco tilbyr vi normalt fast ansettelse og minimum 20 % stilling. Dette sikrer også mulighet for pensjonsopptjening.
• Adecco's fordelsprogram, med blant annet rabatterte priser på treningsstudio, reiser med mer

Syns du dette høres spennende ut? Hvordan søke?
Du er velkommen til å søke på stillingen ved å fylle ut en forenklet registrering via link til høyre. Her kan du laste opp CV og en kortfattet søknad med din motivasjon for rollen. Vi anbefaler også at du allerede nå laster opp attester og vitnemål på din profil på adecco.no. På grunn av kort frist anbefaler vi at du sender en søknad så snart som mulig.