Forsikringsrådgivere kundeservice Frende Forsikring

 • Sted
  Bergen
 • Bransje
  Bank, finans og forsikring
 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  TS-BFB0AE98-EF78-4B51-8D35-86642AE40677

NY logo 11.05.22.png

Helnorske Frende Forsikring eies av solide sparebanker og brannkasser. Over 250 000 privat- og bedriftskunder har forsikringsordninger innen liv- og skadeforsikring gjennom Frende. På hovedkontoret i Bergen er det over 300 ansatte. Frende har over tid vært blant landets desidert raskest voksende forsikringsselskap. Fortsatt har vi store vekstambisjoner og ser etter flere ansatte som ønsker å være med på denne reisen.

Har du erfaring fra kundeservice og ønsker å være med på å skape gode kundeopplevelser? Vi ser etter engasjerte forsikringsrådgivere innen kundeservice, som er opptatt av å gjøre det lille ekstra både for våre kunder og for hverandre. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø, så lagspill og samarbeid er viktige faktorer for at vi skal lykkes sammen. Stillingen rapporterer til avdelingsleder på kundesenteret, som også vil sørge for god opplæring når du begynner.


Frende Forsikring holder til i flotte lokaler sentralt i Bergen på Jonsvoll, som er Vestlandets største finanshus. Her har vi tilgang til personalresturant, hvor vi spiser lunsj sammen og holder andre sosiale engasjementer. Arbeidstiden er mandag til fredag fra kl. 08.00-16.00.

Arbeidsoppgaver:

• Rådgiving og mersalg på inngående henvendelser innen privatmarkedet
• Besvare henvendelser på telefon, e-post eller chat
• Utvikling og optimalisering av ulike arbeidsprosesser

Kvalifikasjoner:

Du har høyere utdanning og gjerne arbeidserfaring fra forsikringsbransjen. Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både skriftlig og muntlig. Du setter deg lett inn i nye digitale systemer.

Vi ser etter deg
som alltid har kunden i fokus, er nytenkende og løsningsorientert. Du må ha interesse for digitale løsninger og systemer. Du bør trives med telefon som arbeidsverktøy. I tillegg er du strukturert, nøyaktig og klarer å beholde roen i hektiske perioder.

Vi tilbyr:

• En spennende arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver i et faglig sterkt og kundeorientert miljø
• God opplæring
• Et selskap som har fokus på teknologi, kursing av sine ansatte og bærekraftige løsninger
• Sosiale arrangementer i løpet av året
• Sykkelparkering og parkeringshus like i nærheten


Søknadsfrist:
 16. september 2022. Vi kontakter kandidater fortløpende.

Oppstart:
01. oktober 2022. Har du den vanlige oppsigelsestiden på tre måneder og er den rette for oss, venter vi selvsagt på deg. Da blir oppstarten din i januar 2023.

Er dette stillingen for deg?

Du er velkommen til å søke på stillingen ved å fylle ut en kort søknad og laste opp CV via link. Lurer du på noe? Da kan du kontakte Frende Forsikring sin rådgiver Annette Helle på e-post; annette.helle@adecco.no eller telefon 905 49 557.

kundeservice_9.jpg
frende_kollegaer_5 (002).jpg

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}

Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022