Vi søker deg med erfaring fra regnskap eller økonomi

 • Sted
  Trondheim
 • Bransje
  Økonomi og regnskap
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2323539

Adecco Finance & Office Trondheim søker, på vegne av vår kunde i offentlig sektor, kandidater til oppdrag innen regnskap og økonomi. Vi ønsker å komme i kontakt med faglig sterke kandidater som er tilgjengelig for jobb snarest. Vår kunde behøver flere medarbeidere som har erfaring med regnskaps- og eller lønnsarbeid. Utdanning innen fagfeltet er ikke et krav, men vil telle positivt. Erfaring fra regnskap og økonomi i offentlig sektor vil være en fordel, og kandidater som kjenner til rutiner og praksis innen offentlig sektor oppfordres særlig til å søke.

Arbeidsoppgaver

Hvilke arbeidsoppgaver du vil sitte med vil variere ut fra vår oppdragsgivers behov, men generelt vil du kunne forvente å jobbe med en eller flere av følgende oppgaver: lønnsarbeid, fakturering, honorar, sykelønn / foreldrepermisjoner, avstemming, regnskapsføring, kontrolloppgaver, m.m. Du må være forberedt på å ha kundekontakt og å yte god service til kunder/brukere internt og eksternt.

Om deg

Vi ser etter deg som brenner for fagfeltet ditt, og som vet du vil trives med å lære mer og utvikle deg. Det er en fordel om du har oppdatert fagkunnskap, og vi forventer at du tar ansvar for å bidra til å levere gode resultater hos våre oppdragsgivere. Du bør ha kjennskap til ett eller flere av de største regnskaps/lønnssystemene (Visma, Bluegarden, Tripletex, Uni Micro, Mamut, Poweroffice GO), og i tillegg ha god IT- og systemforståelse slik at du raskt kan sette deg inn i nye systemer og rutiner. Vi ser det som en fordel at du er selvstendig og ærekjær, samtidig som det vil være positivt om du er komfortabel med å komme inn i et nytt sosialt og faglig miljø hos en av våre oppdragsgivere.

Om oss

Vi tilbyr langvarige vikariater hos en profesjonell offentlig aktør som jobber nytenkende og utviklingsorientert. Arbeidstiden vil i hovedsak være fra 08:00 til 15:45, med unntak av sommerhalvåret hvor arbeidstid er 08:00-15:00. Som ansatt i Adecco vil du ha en dedikert konsulent som følger deg opp underveis i ditt oppdrag. Du får tilgang til Adeccos fordelsprogram. Gjennom å jobbe på oppdrag for Adecco sikres du minst like gode lønns- og arbeidsvilkår som dersom du var fast ansatt hos oppdragsgiver.

Fattet vi din interesse?

Da ser vi gjerne at du skriver en kortfattet søknad, laster opp din CV hos oss via Søk-knappen til høyre allerede i dag. OBS: Vi tar inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende, og anbefaler derfor interesserte til å søke raskt.


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022