Har du interesse for salg?

 • Sted
  Trondheim
 • Bransje
  Salg
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2325265

Akkurat nå har vi ledige stillinger hos et anerkjent og børsnotert selskap. De holder til på Sluppen i Trondheim med oppstart snarest. Oppdraget varer 3 måneder i første omgang, med gode muligheter for forlengelse. Her kan du jobbe heltid i sommer, og deretter enten fortsette på heltid eller gå over til deltid til høsten. Dette er altså en god mulighet både for deg som studerer, og for deg som vil jobbe i en heltidsstilling. Arbeidstiden er 08:00 – 16:00 eller 09:00 – 17:00 for deg som vil jobbe heltid, og 16:00 – 21:00 eller 16:30 – 21:30 tre kvelder i uken om du jobber deltid.


Her ligger alt til rette for at du skal lykkes. Du får en trygg grunnlønn i tillegg til gode provisjon- og bonusordninger. Her får du god mulighet til å utvikle deg, og dine kolleger vil gi deg god opplæring og oppfølging. Du blir en del av et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, med en dæsj konkurranseinstinkt. Konsulenten din i Adecco vil sørge for tett oppfølging og tilstedeværelse. Er du god på å se løsninger, på tilbudssiden og glad i å snakke med mennesker? Da kan dette være jobben for deg!


Dine arbeidsoppgaver vil være

 

 • kundeservice og rådgiving
 • oppsalg til eksisterende kunder
 • oppfølging av nye kunder og etterbehandling

 

Har du I tillegg til nevnte egenskaper gode kommunikasjonsferdigheter i norsk skriftlig og muntlig, og gode IT-ferdigheter? Søk enkelt via link til høyre og last opp din CV. Spørsmål? Kontakt konsulent Lene Amundsen på lene.amundsen@adecco.no.

 

Hvorfor velge Adecco?
Adecco har mange års erfaring og er en av Norges ledende innen bemanning og rekruttering. Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. Nettverket du får mulighet til å bygge ved å prøve deg i ulike bransjer, kan bli gull verdt når du en dag kanskje kniver om drømmejobben. Bruk oss som diskusjonspartner, vi deler gjerne råd som kan sette fart på karrieren din. 


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022