Vil du møte høsten med lek og moro? 

Ny

Har du alltid hatt en drøm om å jobbe i barnehage? Skal du jobbe et år før du fortsetter å studere? Trenger du relevant erfaring for å stille sterkere i jakten på drømmejobben?

Se for deg dette:

Sommerferien er over, men du gleder deg. For i dag er det din aller første dag på ny jobb i barnehage. Solen skinner ute. Du pakker matpakke og klær som du kan være ute i. Du smiler litt for deg selv og ser frem til en aktiv dag der du kan løpe, leke, lese og le. Du kan være kreativ og bruke fantasien i aktiviteter med barna. Du kan se barna og være deres trygge havn. Du kan skape en fantastisk hverdag for både deg selv og barna i barnehagen!

Vil du være med å leke?

Hos Adecco får du:

 • Mye jobb
  Minimum 40% fast stilling. Du vil få mulighet til å jobbe som barnehageassistent i forskjellige barnehager i korte eller lengre vikariater. Som førsteleverandør til Asker og Bærum kommune, samt flere av de private barnehagekjedene i området har vi god tilgang på oppdrag. Det vil være gode muligheter til å jobbe så mye du vil!
 • Fleksibilitet
  Du velger hvilke dager du ønsker å jobbe.
 • Faglig påfyll
  Tiden i Adecco skal være lærerik uavhengig av veien videre. Derfor tilbyr vi introkurs, kurs etter oppstart og faglig påfyll hver måned!  

Du har:

 • Et stort ønske om å jobbe med barn
 • Plettfri vandel
 • Språkprøve A2 skriftlig og B1 muntlig, dersom du har annet førstespråk enn norsk/svensk/dansk, mindre enn 5 års arbeidspraksis i norsk barnehage/skole eller ikke gjennomført opplæring i norsk grunnskole eller på videregående skole.

Om Adecco

Adecco er et av Norges ledende bemanningsselskap. På kundelisten har vi attraktive bedrifter som trenger kompetente kandidater til spennende oppdrag. Prøv deg i ulike bransjer; nettverket du får mulighet til å bygge kan bli gull verdt når du en dag kanskje kniver om drømmejobben. All arbeidserfaring er dessuten god erfaring. Bruk oss som diskusjonspartner, vi deler gjerne råd som kan sette fart på karrieren din.

Hvis det er noe du lurer på, kan du kontakte oss på mail: barum.pedagogisk@adecco.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!