Elsker du å skru og har glimt i øyet? Se hit !

 • Sted
  Fredrikstad
 • Bransje
  Bygg og anlegg
 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Start dato
 • Referanse:
  2315081

Elsker du å skru og har glimt i øyet ? Se hit!

Leif Grimsrud AS - en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger - Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 500 millioner (2016) og har 185 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.

Leif Grimsrud AS søker utemekaniker


Til vår avdeling i Halden og Spydeberg leter vi etter deg som kan utføre service og vedlikehold av både anleggsmaskiner og lastebiler. I Leif Grimsrud AS eier vi alt utstyret vårt selv og gjør service og vedlikehold på alle egne maskiner. Du vil bli en del av et hyggelig og kompetent miljø på åtte personer der arbeidslyst og godt humør er viktig.


Vi ser etter deg som har fagbrev som anleggsmaskinmekaniker eller tilsvarende. Praktisk kompetanse og erfaring med mekanisk vedlikehold og service kan erstatte manglende utdannelse. Du bør ha en teknisk interesse og være praktisk anlagt.
Du bør ha førerkort klasse C1E, C og BE.

Arbeidsoppgaver:


- Utføre forebyggende vedlikehold og akutte reparasjoner på anleggsmaskiner og lastebiler
- Foreta ombygging og reparasjoner på maskiner og utstyr
- Service
- Forefallende arbeid

Vi tilbyr:

Du vil bli en del av et team der trygghet og godt arbeidsmiljø er i hovedfokus. Du vil få en ansvarsfull og selvstendig jobb, men med et støttende team rundt deg. Du vil få egen, fullt utstyrt servicebil og ha utreise fra ditt bosted.
Vi har stort fokus på faglig kompetanseheving ,og de har god mulighet til å utvikle deg gjennom våre kurs og utviklingsprogram.

Vår arbeidshverdag er preget av engasjement og vilje, og humor på arbeidsplassen er viktig for oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Dersom du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Janne Solberg, tlf 99510994 eller mail: janne.solberg@adecco.no

Søkere vil bli kontaktet forløpende.