Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Elektriker Wennstrom Solutions & Service

 • Sted
  Bodø
 • Bransje
  Bygg og anlegg
 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  TS-30671CCE-CB63-413F-936B-4255DF6680B9

Wennstrom_logotyp.png


Wennstrom Solutions & Service er et landsdekkende selskap som er del av et nordisk konsern. Selskapet er ledende innenfor salg, service, oppgradering, prosjektering og montering av drivstoff- og energianlegg over hele Norge. Den tradisjonelle bensinstasjonen har vært, og vil fortsatt være en stor del av vår hverdag i mange år fremover, men Wennstrom er også med på det grønne skiftet hvor vi har en egen satsning på E-mobility.

Vi er i stadig vekst og vi søker nå etter en elektriker som er bosatt i Bodø/ Fauske området!

Du finner oss ved de fleste energistasjoner langs veien, hvor våre teknikere jobber med service eller installasjon av alt fra bensinpumper til betalingsterminaler.

Noen oppdrag kan vare i en uke eller mer, mens andre ganger er du innom flere på en dag. Du får arbeide med både elektriske og mekaniske oppgaver så det er fint om du er glad i en variert arbeidshverdag.

Du vil delta i både prosjekter og serviceoppdrag. Prosjekter er planlagte i god tid i forveien, mens servicejobber løper og går hele tiden avhengig av våre kunders behov. Du vil i samråd med serviceleder planlegge hvordan du legger opp arbeidsdagen og får en stor grad med frihet under ansvar, men du har forståelse for at noen ganger må man rykke ut til våre kunder på kort varsel.

Du får en fullrigget servicebil som er med deg hjem og drar vanligvis rett hjemmefra ut på oppdrag.

Dermed er det er ikke så farlig hvor du bor, men det er fint om du trives bak rattet og er glad i norske landskap siden du vil besøke drivstoffanlegg rundt om i regionen. Ved spesielle tilfeller kan det hende man må reise til andre deler av landet.

Som elektriker hos oss vil du spille en viktig rolle i bedriftens videre utvikling innenfor E-mobility. Her får du muligheten til å utfordre deg selv i ett område i vekst. Dyktige kollegaer og en kunnskapsrik faglig ansvarlig sørger for at du og alle andre holder et høyt faglig nivå, og sammen finner de gode løsningene.

Har du tidligere erfaring med EX og sluttkontroll er dette en bonus, men all nødvendig kursing og opplæring vil bli gitt.

Du har:

Fagbrev Gr.L

Førerkort Klasse B

Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

Nysgjerrig og lærevillig

Fleksibel

Evne til å holde hodet kaldt når det blir travelt

Hva kan vi tilby deg:

Trivelige kollegaer som er gode til å ta telefonen hvis du lurer på noe

Konkurransedyktige betingelser

Tariffavtale

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Muligheter til å utvikle deg faglig, med opplegg for å kombinere arbeid med videre studie etter avtale

 

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Heidi Lyngaas

Heidi.lyngaas@adecco.no  
465 44 185 

Søknadsfrist: 16.10.2023

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}

Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge