Kan du håndtere regnskapet i tre håndverksselskaper i vekst?

Kan du håndtere regnskapet fra A-Å i tre håndverksselskaper i vekst med stort ønske om digitalisering?

Vi samler nå våre regnskapsfunksjoner og henter samtidig tilbake deler av regnskapet som har ligget eksternt for flere av våre selskaper. I denne sammenheng, samt at nåværende regnskapsansvarlig vil trappe ned og gå av med pensjon, søker vi en ny fremtidsrettet regnskapssjef.

 

Hva skal rollen løse?

Som regnskapssjef hos oss vil du håndtere tre adskilte regnskap og får dermed en nøkkelrolle i vår organisasjon. Du forholder deg til ulike ledere og kulturer og det krever at du i så måte er god til å skifte fokus raskt. Det kreves samtidig at du oppretter rutiner, prosesser og grensesnitt som er nødvendig og nyttig for deg og andre.

Sammen med å være ansvarlig for våre regnskap vil du være pådriver til digitalisering, automatisering og effektivisering av våre regnskapsfunksjoner. Dette er et tydelig ønske og fokus i rollen.

Du vil som regnskapssjef for våre tre selskaper ha dyktige ressurser tilgjengelig i støttefunksjoner via konsernet sentralt. Med vårt utviklings- og vekst modus er gode innspill og «best-practice» løsninger ønskelig å videreformidle til organisasjonen. Her vil du kunne bidra med din erfaring og kunnskap.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som synes rollen høres spennende og utfordrende ut, hvor du kan bidra med din fagkunnskap innen regnskap og økonomi. Du er en ener i det daglige regnskapsarbeidet fra A-Å og har samtidig både tanker og ønske om å bidra til forbedringer.

Med farten i konsernet er det fordelaktig om du omfavner og har driv til å sette i gang og gjennomføre vedtatte endringer. Du tør å være en tydelig stemme og utfordre ledere, organisasjon og leverandører ut av komfortsone.

Med den økte digitaliseringen hos oss har du i tillegg god teknisk forståelse og kan hjelpe til med ansvaret for IT-systemene våre. Selvstendighet, struktur og nøyaktighet er selvsagte egenskaper.

 

Hva møter du hos oss?

Du blir ansatt i Kåre Christensen AS og kommer til et etablert håndverksselskap med 48 ansatte og lange tradisjoner. Nå har vi blitt del av det nye spennende konsernet Håndverksgruppen som er i kraftig vekst med tydelige fremtidsmål.

Vi blir åtte personer på kontoret ved din ankomst, med ulike roller som regions leder, prosjektleder, kalkulatør og regnskapsansvarlig i dag. Vi har et stabilt arbeidsmiljø som vi håper og tror betyr at mange trives hos oss. Slik ønsker vi det skal fortsette å være.

Via konsernet har vi et sterkt fagmiljø innen regnskap og økonomi med faste månedlige møtepunkter. Her er det mulig med status og oppdateringer, samt faglig påfyll og sparring.

Mesteparten av vår drift retter seg mot ROT- og forsikringsmarkedet, nybygg og drift av vår butikk.

 

Sentrale oppgaver/ansvar:

Ansvar for regnskapet til tre separate selskaper med løpende bokføring og rapportering av regnskapsopplysninger, ink. lønn, skatt og avgifter

Gjennomføring av årsoppgjør og månedsrapporteringer

Ansvar for digitalisering og automatisering av regnskapsoppgaver

Ansvar for lønn, timelister, ferie m.m.

Oppfølging av prosjekter med prosjektregnskap/prosjektcontrolling

Lage analyser og rapporter ved behov og forespørsel

Fakturering og bankavstemning

Kasseoppgjør fra butikkdelen av selskapet

 

Hva tilbyr vi?

Du blir del av et fremtidsrettet konsern som satser friskt og aktivt mot videre vekst hvor endringer kan skje i høyt tempo

Du vil få mye ansvar og muligheter til å utvikle regnskapsarbeidet i selskapene i den retningen du mener er mest hensiktsmessig for å oppnå effektivitet og gode resultater

Du vil kunne få ansvar for flere selskaper i Håndverksgruppen-konsernet om det finnes hensiktsmessig

Du kommer til et solid og anerkjent selskap med trygg fremtid

Du vil få en sentral rolle i vår organisasjon og kontakt med ulike deler av organisasjonen

Du møter et håndverksmiljø som tar vare på hverandre

Kontorsted er Stoa i Arendal i Kåre Christensen AS sin lokaler

 

Kvalifikasjoner:

Høyere utdannelse innen regnskap/økonomi/revisjon

Relevant erfaring med regnskap og god kunnskap og forståelse innen fagfeltet

Gjerne erfaring fra digitaliserings- og automatiseringsprosesser

Sterke IT-ferdigheter, spesielt Excel

Gjerne kjennskap til Cordel og Visma lønn

Gode norsk og engelsk ferdigheter muntlig og skriftlig

 

Personlige egenskaper:

Tydelig kommunikasjonsevner

God til å bygge relasjoner og tilpasse deg ulike mennesker og kulturer

Driv og evne til å starte og gjennomføre digitaliserings- og endringsprosesser

Løsningsorientert og øye for forbedringsmuligheter

Lagspiller som kan utfordre på en konstruktiv og positiv måte til beste felles sluttresultat

Bygge endringsforslag basert på dokumenterte forhold

Fleksibel ved endringer i planer og ved behov

Selvgående og ansvarsbevisst

Arbeidseffektiv

 

 

Om Arbeidsgiveren:

Kåre Christensen AS er distriktets største og ledende interiørforretning med egne håndverksavdeling med malere, gulvleggere, flisleggere og tømrere. Firmaet har mer enn 50 års erfaring bra bransjen, har i dag 48 ansatte og omsetter for rundt 60 millioner. Selskapet er tilsluttet Fargerike-kjeden og er del av Håndverksgruppen-konsernet.

Håndverksgruppen er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringsselskaper, og offentlig myndigheter.