Bygghjemme Norge søker produktassistentLogo Bygghjemme.png

 


Bygghemma Group er et raskt voksende selskap som siden starten i 2006 har etablert seg som en av de sterkeste e-handelsaktørene i Norden. Selskapets kultur kjennetegnes av resultatfokus og sterk entreprenørånd og vi vokser så vel organisk som gjennom en aktiv oppkjøpsstrategi. Bygghjemme Norge er et heleid datterselskap av Bygghemma Group og holder til på Nøtterøy. I Norge har vi hatt en sterk vekst siden vi ble etablert i 2012, og hadde en omsetning på 113 MNOK i 2020. For å kunne vokse ytterligere søker vi nå en produktassistent for snarlig tiltredelse.

 

Viktigste arbeidsoppgaver:

  • Registrere nye produkter/sortimenter
  • Utvide eksisterende sortimenter

Bidra med støtte:

  • Oppdatere systemet for prisendringer
  • Oversettelse av tekster og banner produksjon
  • Forberede og tilrettelegge for kampanjer

 

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker at du som søker er en problemløser med en godt utviklet logisk sans. Du er nøyaktig, effektiv og strukturert. Du må like å ha mange baller i luften samtidig og takle stress i perioder. Grunnleggende Excel kunnskaper er ett krav. Det er også viktig at du har generelt gode IT-kunnskaper og raskt kan lære deg nye systemer. Bransjeerfaring og produktkunnskap er et pluss, det er også en interesse for produktområdet byggevarer/hus og hjem. Du må kunne kommunisere flytende på norsk - både muntlig og skriftlig. 

 

Vi tilbyr:

En utviklende og spennende jobb hos en av Nordens raskest voksende online-aktører innen byggevarer og hjemmeinnredning. Du vil få en varierende og lærerik stilling med store muligheter for personlig utvikling.  

 

Søknadsfrist 7. mai

Har du spørsmål om stillingen kontakt rådgiver i Adecco Select på 918 61640 eller Tone.Wedde@adecco.no

 

Om Bygghemma Group

Bygghemma Group er den ledende online baserte leverandøren innenfor byggevarer og hjemmeinnredning i Norden. Vi tilbyr våre kunder ett bredt produktsortiment til attraktive priser med hjemlevering eller til utleveringssted. Vi driver virksomhet innenfor to segmenter, DIY( Do it Yourself) og hjemmeinnredning, der DIY innbefatter salg av produkter fra velkjente varemerker for hjem og hage og hjemmeinnredning innbefatter salg av møbler og dekorasjonsprodukter, hovedsakelig under egne varemerker. I Bygghemma Group inngår mange ulike online-butikker inklusive Bygghemma, Trademax, Chilli og Furniturebox. Bygghemma Group omsatte for ca 9 milliarder SEK i 2020, har hovedkontor i Malmö og er notert på NASDAQ Stockholm. For ytterligere opplysninger : www.bygghemdagmagroup.se

 

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}