Controller Ragn-Sells AS

Ragn-Sells AS er et selskap med kjernevirksomhet innen bærekraftig transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Deres viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet, og jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden og bidra til en sirkulær økonomi. 

Ragn-Sells AS søker nå en erfaren og analytisk controller til fast stilling.
Stillingen vil bistå organisasjonen med analyser og rapporter, og bidra til å skape gode beslutningsgrunnlag og forretningsprosesser. Du vil inngå i økonomiavdelingen og vil arbeide i et team med 4 andre controllere. Stillingen rapporterer til leder for controlling og forvaltning.

Arbeidsoppgaver:
• Etablere og vedlikeholde rapporter og analyser for å følge opp virksomhetens utvikling
• Delta i prosjektarbeid
• Overvåke, analysere og medvirke til gode forretningsprosesser, 
• Utarbeide prognoser og budsjetter, arbeid med målstyring
• Være superbruker for virksomhetens BI-løsning 
 
Ønskede kvalifikasjoner:
• Høyere økonomisk utdannelse
• 3-5 års erfaring fra tilsvarende arbeid
• Gode Excel-kunnskaper. Fordel med tidligere erfaring med bruk av BI-løsninger
• Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
• God regnskaps- og tallforståelse. 

Vi ser etter deg som har sterke analytiske egenskaper og god systemforståelse. Du stortrives med å jobbe med tall, og har en arbeidsmåte som er preget av struktur og nøyaktighet. Du har interesse for IT-verktøy, og er god til å søke de mulighetene som tilgjengelige verktøy kan gi deg. Arbeidshverdagen din vil være hektisk, og du må derfor ha evne til å jobbe effektivt og finne gode løsninger på de utfordringer som måtte dukke opp. For at du lett skal gli inn i arbeidsmiljøet, er det viktig at du er omgjengelig og at du har en positiv innstilling og væremåte. I Ragn-Sells AS står verdiene enkelhet – ansvarlighet – helhet – handlekraft sterkt, og vi ønsker gjerne at dette er noe du kan kjenne deg igjen i. 

Hvorfor velge oss som arbeidsgiver?
Ragn-Sells AS er en sentral aktør i en fremtidsrettet bransje. Vi er en solid bedrift med fokus på innovasjon og bærekraft, og vi har hatt gode resultater gjennom mange år. Som controller vil du få muligheten til å jobbe tett sammen med dyktige kollegaer i et sterkt faglig miljø. Vi ønsker at våre ansatte skal lykkes og trives, og legger til rette for god opplæring så vel som et godt sosialt arbeidsmiljø. Vi er en gjeng med hyggelige folk, som har et uformelt arbeidsmiljø der takhøyden er stor. Vi har veldig gode ordninger for pensjon og forsikring, og kantina vår er super! På parkeringsplassen vår kan du lade bilen din om du kjører elektrisk, og om du kommer med kollektiv transport, stopper bussen rett utenfor døren. 

Søknadsfrist snarest.

For spørsmål, ta kontakt med Adecco Finance & Office v/ Hege Vesterheim på tlf 473 25 136.

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}