Daglig leder- Morten Skancke AS

bildedownload (3).png

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med over 50 ansatte. Vi er medlem Malermestrenes landsforbund.

Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider, fuge frie gulvløsninger i Hamar-regionen med omliggende kommuner i tillegg til større kunder i resten av landet. Oppdragsgivere innen nybygg og rehabilitering er både private og profesjonelle aktører, entreprenører, offentlige institusjoner, kommuner og fylkeskommune. 

Vi er i stadig vekst og vår nåværende daglige leder går over i en annen lederstilling i selskapet. Vi søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet. 

Som Daglig leder hos Morten Skancke AS vil du bli en viktig del av selskapets ledergruppe. Prosjekt- og kvalitetsstyring, økonomistyring, personalledelse  og strategi blir de viktigste fokusområder, både lokalt og som en del av Håndverksgruppen.

Ansvarsområder:

  • Hovedansvar for planlegging og koordinering av den løpende driften herunder ressursplanlegging, vedlikehold og driftsoptimalisering.
  • Arbeid med budsjett, nøkkeltall (KPI), handlingsplaner og økonomiske mål som styringsverktøy og motivasjon.
  • Personalansvar og HMS-ansvar.
  • Organisere, tilrettelegge, rekruttere og videreutvikle personal/ selskapet.
  • Løpende kontakt med kunder og leverandører for å sikre optimal drift, og utvikling.
  • Lede, engasjere og motivere medarbeidere.
  • Bistå/delta i salgsaktiviteter.

Hvilken kompetanse passer for stillingen? Vi søker etter en dyktig og erfaren leder med prosjektleder kompetanse. Du er strukturert, analytisk og har fokus på god økonomi i dine prosjekt. Samhandling, kommunikasjon og fokus på framdrift er viktige egenskaper. Din bakgrunn er gjerne på ledernivå fra entreprenør-, bygg/anleggsbransjen eller eiendom. 

Noe av det viktigste er at du evner å se muligheter og ha god dialog med ansatte, kunder og samarbeidspartnere. På denne måten sikres det at vi leverer god kvalitet i oppfølgingen og under utførelsen innenfor avtalt tid og kostnad. 

Vi søker etter deg som har gode lederegenskaper med evner til å bygge et resultatfokusert team. Du har blikk for detaljer og har god helhetsoversikt. Som driftsleder er du kvalitetsbevisst, kundeorientert og opptatt av videre utvikling. Dine digitale ferdigheter er meget gode og du har god systemforståelse.

Hvorfor velge oss som din nye arbeidsgiver?

Du blir sentral i arbeidet med strategi og forretningsutvikling der du vil du få god faglig støtte, samtidig så får du frihet til å utfordre oss slik at vi sammen blir bedre.

Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge. 

Gjennom Håndverksgruppen skal Skancke AS være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

Identifiserer du deg med dette? Vi ser frem til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad:  481 44 303  |  hilde.bolstad@adecco.no

Bli bedre kjent med oss her: 

Vi er en del av Håndverksgruppen AS med  en årlig omsetning 1,700 MNOK, 1200 ansatte, 43 datterselskaper, og skal framover vokse både organisk, og gjennom å inkludere nye selskaper innenfor eksisterende kjernevirksomhet

Gjennom Håndverksgruppen skal Skancke AS være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

Håndverksgruppen er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater, maling, gulv, fugefrie gulv, veggløsninger, mur og flisarbeid. Konsernet er representert med solide bedrifter over hele landet.

Vi jobber målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

https://handverksgruppen.com/

https://www.skancke.no/


ms forside.png

flugger.png

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}