Daglig leder- Morten Skancke AS

bildedownload (3).png

Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med over 50 ansatte. Vi er medlem Malermestrenes landsforbund.

Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider, fuge frie gulvløsninger i Hamar-regionen med omliggende kommuner i tillegg til større kunder i resten av landet. Oppdragsgivere innen nybygg og rehabilitering er både private og profesjonelle aktører, entreprenører, offentlige institusjoner, kommuner og fylkeskommune. 

Vi er stolte av å være en del av Håndverksgruppen, som fra juli 2021 består av 52 bedrifter som utfører alle typer overflatebehandlinger. Konsernet har som mål å profesjonalisere bransjen i hele Norden ved å satse systematisk på bærekraft og miljø, arbeidsliv og faglig kvalitet. Håndverksgruppen vil utnytte lokal forankring og markedskunnskap med stordriftsfordeler. Konsernet har en akkumulert omsetning (basert på 2020-tall) på over 2,3 milliarder kroner, 1500 ansatte og virksomheter i fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør, samt Sverige. Håndverksgruppen eies av FSN Capital og ansatte. 

Vi er i stadig vekst og vår nåværende daglige leder går over i en annen lederstilling i selskapet. Vi søker nå en dyktig lagspiller som kan bidra til ytterligere utvikling av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet. 

Vil du lede og utvikle oss videre?

Som person er du målrettet og genuint opptatt av å lede dine ansatte til gode resultater. Du viser vei, bygger gode relasjoner og får folk med på notene. Det kler deg derfor godt å ta det operative ansvaret, du er en synlig og tydelig leder som bidrar til at hver enkelt ansatt får utnyttet og utviklet sine sterke sider. Med din lederstil er det lett for dem å finne motivasjon selv!

Du har teft for økonomi og vil være en pådriver for strategi, vekst og utvikling av selskapet. Prosjekt- og kvalitetsstyring, økonomistyring, personalledelse  og strategi blir de viktigste fokusområder, både lokalt og som en del av Håndverksgruppen.

Ansvarsområder:

  • Hovedansvar for daglig drift.
  • Arbeid med budsjett, nøkkeltall (KPI), handlingsplaner og økonomiske mål som styringsverktøy og motivasjon.
  • Personalansvar og HMS-ansvar.
  • Organisere, tilrettelegge, rekruttere og videreutvikle personal/ selskapet.
  • Løpende kontakt med kunder og leverandører for å sikre optimal drift, og utvikling.
  • Lede, engasjere og motivere medarbeidere.
  • Bistå/delta i salgsaktiviteter.

Hvilken kompetanse passer for stillingen? Vi søker etter en dyktig og erfaren leder gjerne med prosjektleder kompetanse. Du er strukturert, analytisk og har fokus på god økonomi i alle ledd. Samhandling, kommunikasjon og fokus på framdrift er viktige egenskaper. Din bakgrunn er gjerne på ledernivå fra entreprenør-, bygg/anleggsbransjen eller eiendom. 

Noe av det viktigste er at du evner å se muligheter og ha god dialog med ansatte, kunder og samarbeidspartnere. På denne måten sikres det at vi leverer god kvalitet i oppfølgingen og under utførelsen innenfor avtalt tid og kostnad. 

Vi søker etter deg som har gode lederegenskaper med evner til å bygge et resultatfokusert team. Du har blikk for detaljer og har god helhetsoversikt. Som leder er du kvalitetsbevisst, kundeorientert og opptatt av videre utvikling. Dine digitale ferdigheter er meget gode og du har god systemforståelse.

Hvorfor velge oss som din nye arbeidsgiver?

Du blir sentral i arbeidet med strategi og forretningsutvikling der du vil få god faglig støtte, samtidig så får du frihet til å utfordre oss slik at vi sammen blir bedre.

Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge. 

Gjennom Håndverksgruppen skal Skancke AS være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

Identifiserer du deg med dette? Vi ser frem til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad:  481 44 303  |  hilde.bolstad@adecco.no

Søknadsfrist 15. August 2021

Bli bedre kjent med oss her: 

https://handverksgruppen.com/

https://www.skancke.no/

leneFacebook_Select.jpg

image1.png

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}