Distriktssjef Nord-Norge Hikoki Power Tools Norway AS

Hvem

Vi er en av Norges ledende leverandører til byggevare-, elektro-, VVS- og jernvarebransjen innen områder som elektroverktøy og festemidler. Kunder av deg ville for eksempel vært Tools, Bygger’n, OBS Bygg, Tess. Noen nevnt, ingen glemt.

Hva

Hikoki og Metabo har samme eiere og samarbeider om etableringen av ny stilling i markedet. Vi søker deg som vil ta ansvar for å utvikle vårt forhandlernett i Nord-Norge og trives på veien i kontakt med butikker og proffmarkedet i Nord-Norge (nord for Saltfjellet..). Kort fortalt søker vi en engasjert ambassadør for kvalitetsprodukter. 

Hvor
Størst aktivitet forventes i Tromsø, Harstad, Narvik og Bodø. Tre førstnevnte er ønsket utgangspunkt for deg og ditt hjemmekontor. Vi estimerer ca 120-140 reisedøgn som resultat av besøk i distriktet og ved vårt hovedkontoret i Oslo.

Hvordan

Som DISTRIKTSSJEF er det ditt ansvar å bearbeide butikk og proffmarkedet i Nordland, Troms og Finnmark.  Blant de viktigste profesjonelle sluttkundene finner vi håndverkere, byggmestere, entreprenører, industriarbeidere og bønder. Salget oppnås primært via vårt forhandlernett. Gjennom daglig kontakt med våre forhandlere bidrar du med produktrådgivning og salgsstøtte samt praktisk produktdemonstrasjon på byggeplass. Ved å kombinere behovsforståelse, teknisk interesse og godt salgsarbeid skaper du verdier for både sluttbruker, forhandler og oss.

Hvorfor trives du hos oss?
Du får frihet under ansvar og har fleksibilitet i hverdagen til å legge egne planer for hvordan utvikle ditt distrikt. Du trives på veien og du kommuniserer godt med folk flest. Du får utvikle deg hos bunnsolide og profesjonelle selskaper som med kvalitetsprodukter allerede omsetter godt i distriktet.

Arbeidsoppgaver:

 • Kontakte og følge opp forhandlere og profesjonelle sluttkunder
 • Utarbeide og gjennomføre salgs-/ og oppfølgingsplaner
 • Salgs- og lønnsomhetsansvar    
 • Produktopplæring og demodager
 • Analysere og rapportere aktiviteter

Kvalifikasjoner:

 • Sertifikat kl B - vi stiller med firmabil
 • Kunnskap eller interesse for verktøy, festemidler eller teknisk utstyr
 • Har gjerne erfaring med salg eller rådgivning
 • Trives på veien året rundt 
 • Norsk og engelsk muntlig og skriftlig – kommuniserer godt med folk flest
 • Selvgående, strukturert og samvittighetsfull
 • Erfaren bruker av PC/Ipad/Smarttelefon som arbeidsverktøy

Nysgjerrig?
Spørsmål vedrørende stillingen bes rettet til vår rådgiver hos Adecco Select Marius Tzatchev, M: 47 32 51 81. Aktuelle søknader vurderes fortløpende. 

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 01.12.20 

Om arbeidsgiveren

Hikoki Power Tools Norway AS er en av Norges ledende leverandører til byggevare-, elektro-, VVS- og jernvarebransjen innen områder som elektroverktøy, spikring og festemidler. Produkt-spekteret er beregnet for den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende med kjente merkevarer som HiKOKI el-verktøy, MFT festemidler, BASSO spikerpistoler og BENDOF bøye-/klippemaskiner.

Metabo Norge AS er et søsterselskap av Hikoki Power Tools Norway AS og selger el-verktøy, tilbehør og pumper av høy kvalitet til byggevare- og jernvarebransjen samt metallbearbeidende industri. Metabo Norge har 10 medarbeidere og kontor i Stokke utenfor Sandefjord.42899074_2145833645440603_7981177395027640320_o(1).jpg

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}