Dyktig prosjektleder søkes til Multi-Bygg AS - Brumunddal

Multi-Bygg AS er et veletablert entreprenørfirma beliggende i Brumunddal. Vårt hovedmarked er næringsbygg og offentlig sektor i Mjøs-regionen. Omsetningen i 2017 var ca. 200 mill kr. Selskapet har god inntjening og solid økonomi.

http://www.multi-bygg.no

Vi har veldig mye spennende på gang –  Vi kan love fine utfordringer der du kan bidra til vekst, og samtidig utvikle deg både faglig og personlig. Førerkort B er nødvendig, og mye godt humør!

Vi tror du trives sammen med folk og liker å inspirere, slik at teamet ditt finner motivasjon og glede i arbeidet. Du forstår økonomi, liker å ha orden i sakene og ser løsninger. Det er viktig at du skriver og snakker godt norsk.

Det er ønskelig at du er sivilingeniør eller ingeniør innen byggfag, interesse for faget og stå-på-vilje! Og at du har lyst og evne til å bidra til gode resultater.

Arbeidsoppgaver :

  • planlegge og lede byggeprosjekter
  • kontrahere og forhandle med kunder og underleverandører
  • sikre HMS og kvalitet på prosjekter
  • bemanne opp og ned sammen med daglig leder
  • kalkulere tilbud (ISY ByggOffice)

Vi tilbyr:

Meget konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Ordnede arbeids­forhold på dagtid i flat organisasjon. 100 % fast stilling i godt arbeidsmiljø. Vi holder til i moderne lokaler i Jemtlandsvegen 8.


For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med seniorrådgiver Hilde Bolstad i Adecco Select, tlf: 48144303, e-post: hilde.bolstad@adecco.no

Er du den vi ser etter? Du kan søke på stillingen ved å klikke linken, søk her.


Tiltredelse: Etter avtale

multibygglogodownload.png

 

multibyggBilde.jpg

 


Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}