Energimontører - Stange Energi AUS

stangetransparent.png

Stange Energi AUS AS er entreprenørselskapet i Stange Energi. Vi utfører et vidt spekter av tjenester innen bygging, vedlikehold og rehabilitering av høy- og lavspent distribusjonsnett, pluss tjenester innen regionalnett.

Vår oppdragsmengde er stadig økende og vi søker flere dyktige, motiverte kollegaer med godt humør. Vi søker også etter deg som er nyutdannet og ønsker å jobbe i et seriøst selskap med god kompetanse. 

Noen av arbeidsoppgavene: 

  • Bygging av linje - og kabelanlegg
  • Drift og vedlikehold av distribusjon og regionalnett
  • Arbeid under spenning

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som energimontør
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Bosted mellom Oslo/Lillehammer/Gjøvik er en fordel da hovedarbeidsområde er i Østlandsregionen.

Personlige egenskaper: 

Pålitelighet, arbeidsglede og kompetanse er viktig verdier for oss. Dersom du er den rette, identifiserer du deg med disse verdiene. Du har også glimt i øyet og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr: Et spennende og sosialt godt arbeidsmiljø, her kan du få utvikle deg både faglig og som person. Vi har gode lønns- og arbeidsvilkår og er stolte av jobben vår.

Vil du bli en del av teamet vårt? vi gleder oss til å høre fra deg.

For mer informasjon om stillingen kontakt seniorrådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad:  481 44 303  |  hilde.bolstad@adecco.no - Dette er en fast stilling hos Stange Energi AUS, Adecco Select bistår med rekrutteringen

Stange Energi har i 100 år vært en viktig aktør i Stange kommune. Bedriften er organisert som konsern og selger kraft, nett og entreprenørtjenester gjennom datterselskapene Stange Energi Marked, Stange Energi Nett og  Stange Energi AUS. Stange Energi har totalt 59 ansatte og er heleid av Stange kommune.

Våre kjerneverdier Vi skal kjennetegnes ved pålitelighet, kompetanse og Arbeidsglede i forhold til kunder, medarbeidere, eier, leverandører og samarbeidspartnere. Alle ansatte i Stange Energi er stolte av jobben vi gjør og av arbeidsplassen vår.

Vår visjon: Til å være stolt av!

Bli bedre kjent med oss her: Stange Energi AUS og Stange Energi

stange_energi_hoyspent[1].jpg

 

bilde 01.jpg

 

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}