Finansielle Controllere til Bertel O. Steen AS

 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  49

Vi styrker vårt kompetansesenter lønn og regnskap med 4 nye Finansielle Controllere! Bilbransjen står midt i en spennende, teknologisk revolusjon. Samtidig stiller våre kunder stadig høyere krav og forventer en annen opplevelse og service enn tidligere. Bertel O. Steen er en av Nordens største aktører innen import, salg og servicetjenester av personbiler, varebiler, lastebiler og busser.

Kompetansesenteret lønn og regnskap er en sentral regnskapsavdeling innenfor Bertel O. Steen-konsernet på Lørenskog. Avdeling har i dag ca. 60 dyktige medarbeidere som leverer tjenester innenfor kunde-, leverandør-, lønn- og regnskap. Avdelingen innehar mye fagkompetanse med stort fokus på standardisering, digitalisering og effektivisering av regnskapsprosessene og er derfor en viktig bidragsyter også i effektiviseringen av sentrale økonomiprosesser. Som Financial Controller blir du del av et team på over 20 controllere hvor du får ansvar for korrekt avleggelse av hele regnskapet fra A-Å. Du vil få jobbe med allsidige og sammensatte problemstillinger innenfor regnskap, merverdiavgift og skatt. Det er flere parter som bidrar med å fullføre regnskapet, og ditt ansvar vil være å sikre riktig rapportering etter gjeldene lover, regler og rutiner. Stillingen rapporterer til Leder Financial Controlling.

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil blant annet være;


 • Kontroll av løpende regnskapsbehandling, periodisering, avsetninger og bokføringer

 • Avstemming av balansen og kvalitetssikring av regnskap

 • Månedsrapportering og årsoppgjør

 • Bidra til videreutvikling av rutiner, prosesser og intern kontroll

 • Bidra til god kommunikasjon med forretningsenhetene og interne økonomifunksjoner

 • Kontakt med revisor

 • Bidra til adhoc-prosjekter knyttet til finansiell rapportering og automatisering

 

  Vi kan tilby deg et solid kompetanse miljø med gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi har stort fokus på interne kurs og videreutvikling av våre ansatte. Det finnes flere muligheter for deg som ønsker en videre karriere internt hos Bertel O. Steen. I tillegg har vi et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med både store og små arrangementer, konkurransedyktige betingelser, attraktive pensjons- og forsikringsordninger samt gode avtaler på bilkjøp og leasing.

   

  Hvem ser vi etter?

  Du har høyere utdannelse innen økonomi, Bachelor eller Master. For å sette sammen det beste teamet er vi åpen for ulike type profiler, men 1 – 2 års arbeidserfaring fra revisjon eller regnskapsarbeid må du ha. Manglende formell utdannelse kan erstattes av lengre relevant arbeidserfaring. Du har god regnskapsforståelse, evner å lese regnskapet, rapportere og avdekke avvik. Du jobber selvstendig og tør å stille krav til dine kollegaer i kompetansesenteret. Du har god arbeidskapasitet, takler korte tidsfrister og liker når det er høyt tempo. Ettersom kompetansesenteret lønn og regnskap jobber med å standardisere og effektiviserer arbeidsprosessene, ønsker vi at du er nytenkende og innovativ, at du identifisere områder med forbedringsmuligheter for så å løfte disse. Du er ikke redd for å ta plass og stille spørsmål ved det etablerte. Du må være flytende i norsk – både muntlig og skriftlig, ha god systemforståelse og gjerne erfaring fra et større regnskapssystem. Vi jobber mye i Excel, så det er viktig at du behersker dette programmet bra.

   

  Vil du høre mer om stillingene? Kontakt Adecco Select rådgiver Hilde Finsveen – tlf 970 33244 eller hilde.finsveen@adecco.no

  Søknadsfrist 1. februar 2022.

   

  Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

  I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet.

  Teknologi og innovasjon er ingenting uten kunnskapsrike og dyktige medarbeidere. Bertel O. Steen AS består av et landsdekkende forhandlernett med over 40 forhandlere og merkeverksteder. Her møter våre kunder medarbeidere som holder seg oppdatert på den nyeste teknologi, trender og ønsker fra våre kunder.

  Selskapet har totalt ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.


  Arbeidsoppgaver
  {Resbonsibillity}

  Kvalifikasjoner
  {Qualification}

  Utdanningsretning
  {Education}

  Personlige egenskaper
  {Personality}

  Språk
  {Language}

  Vi tilbyr
  {ApplicableCondition}

  Andre opplystninger
  {TravelAmount}

  Kontaktinfo
  {ContactInfo}

  Liknende stillinger

  Adecco Norge har sitt hovedkontor på Sjølyst plass 2, 0278 Oslo. Organisasjonsnummer for Adecco Norge AS er: 935333156.

  Copyright © Adecco Norge 2022