Sykepleiere til Asker og Bærum

 • Sted
  Oslo
 • Bransje
  Helse
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2326867

Nå har vi flere ledige engasjement for sykepleiere til Asker og Bærum innen hjemmetjenesten, KAD, sykehjem og omsorgsbolig. Stillingene er varierte, og vi har oppdrag både på kort og lang sikt. Er du nyutdannet eller har noen års erfaring, og ønsker nye muligheter? Er du også imøtekommende, tar initiativ og har et genuint ønske om å hjelpe andre? Da vil vi hjelpe til med å finne den riktige stillingen for deg!

Adecco Helse bistår med bemanning i kommunehelsetjenesten i hele Norge. Vi tilbyr tilskudd på reise, gratis bolig og du får tett oppfølging av din konsulent i Adecco. Du får fast ansettelse i Adecco og gode lønnsbetingelser. Det er også mulighet til å prøve ulike arbeidsplasser når et oppdrag er over. Her har du mulighet til å få verdifull erfaring, i tillegg til å oppleve andre deler av landet hvis du har lyst til det. Vi tilbyr blant annet engasjement i hjemmetjenesten, på sykehjem, KAD, rehabiliteringssenter og omsorgsbolig.


Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk både muntlig og skriftlig (minimum B2)
 • Politiattest uten anmerkninger før tiltredelse

Hvorfor velge Adecco?
Adecco er et solid bemanningsbyrå med mange års erfaring og vi har et godt samarbeid med kommuner og sykehus i hele landet. Vi får jevnlig bestillinger fra våre oppdragsgivere, både kortvarige og langvarige oppdrag. Som ansatt hos Adecco vil du kunne bestemme hvor og hvilke perioder du vil jobbe. Du får bygget den kompetansen du ønsker. Dette gjør det veldig fleksibelt for deg som ansatt hos oss. Som ny er opplæring viktig og dette vil vi og våre oppdragsgivere sørge for. Vi er opptatt av at du som medarbeider skal trives og våre konsulenter vil sørge for god oppfølging både under og til neste oppdrag. Vi ønsker å bygge din karriere sammen med deg!

Hvordan søke? Klikk på linken til høyre og last opp CV og en kortfattet søknad. Om du har noen spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med konsulent Marte Langeli på marte.langeli@adecco.no


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022