HR- og Kundekonsulent - Adecco Innlandet

Bygg/Industri Adecco Innlandet har årets mest utfordrende og interessante stilling ledig på Hamar!

Vi skal utvide teamet vårt med deg som jakter muligheter og forstår terrenget innen byggebransjen.

We are all hunting for opportunities – det er dette vi lever etter!  

Vi er et av landets ledende bemannings- og rekrutteringsbyråer, og er på topp 10 over Norges beste arbeidsplasser. På Innlandet har vi tre kontorer, Gjøvik, Hamar og Lillehammer, der vi er 10 topp motiverte kollegaer, som gleder oss til å få en til med på laget. Vi er ledende innen vårt fagfelt, får alltid jobben gjort, gir aldri opp, er sterk alene, men sterkere sammen.

Vil du være tett på konjunkturen, kjenne på pulsen og være en del av Innlandet i vekst?

Vi kan tilby en hverdag på farten i møte med nye og eksisterende kunder så vel som kandidater – du kan i stor grad styre din egen hverdag. Du som lykkes i denne stillingen har et stort nettverk og trives i bredden av næringslivet. Du er en kremmer som trigges av å skape muligheter og resultater. Hovedarbeidsoppgaver vil innebære salg, rekruttering og leveranse av bemanningsløsninger til kunder på innlandet, sammen med resten av vårt team. Ditt kontorsted vil være i Hamar.

Vi er på utkikk etter en dreven, entusiastisk og salgsrettet lagspiller som skal utvikle vårt kandidat- og kundenettverk i Mjøsregieonen. Kundegruppen er hovedsakelig innen bygg og industri, så har du erfaring fra bransjen og kanskje til og med salg i eller til en av disse bransjene er det absolutt en fordel. Timingen og god match i denne bransjen er nøkkelen til suksess, så det legges stor vekt på god kunde- og kandidatforståelse.

Du har:

  • Ansvaret for å skape en lønnsom kundeportefølje gjennom tett salgsoppfølging av nye og eksisterende kunder
  • En fantastisk stå på – vilje med stor egenmotivasjon og driv, men evner samtidig å samarbeide godt med andre
  • En stor evne til strategisk planlegging og bearbeiding av markedet i henhold til egne og selskapets prospects, samt å søke etter, kontakte og intervjue kvalifiserte kandidater
  • Et stort nettverk du ikke er redd for å bruke i ditt arbeid
  • Mulighet til å reise i jobben når det er nødvendig
  • Passion, utholdenhet og lagånd

Sammen står vi sterkere enn for eksempel franchise og enkeltstående bemanningsbyrå, mye grunnet vår kultur og organisering under Adecco Norge som ett selskap.

Hos oss får du skape noe selv, muligheten til å prøve ut ideer i praksis, bidra til å gjøre en forskjell for medarbeidere og kunder. Vi vil at du skal lykkes! Vi løfter frem både små og store seire. Vi heier på deg, støtter deg når det trengs og guider deg gjennom vårt nasjonale og internasjonale støtteapparat. Du har verdens største bemanningsbyrå i ryggen!

Vår avdeling, Bygg og Industri Innlandet er stolte av å bli kåret til årets beste avdeling i 2018, dette i konkurranse med alle våre avdelinger og spesialistområder i Adecco Norge.

Vil du være med på dette vinnerlaget og har du det som kreves for å lykkes? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål angående stillingen, ta gjerne kontakt med Grete Røhne, Distriktssjef Bygg og Industri Innlandet, på tlf 936 35718/ grete.rohne@adecco.no.

Søknadsfrist: 17.03.19

Adecco dagene 2018 Lillehammer:

 

81eab6fd81e547cb8125f938c9986ffe.png

 

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}