HR- og salgskonsulent - Adecco Troms og Finnmark

 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  1

The Adecco Group er verdens ledende selskap innen bemanning og HR-løsninger. Vi gir mer enn 700 000 mennesker fast og fleksibel jobb hver dag, og med mer enn 34 000 ansatte i 60 land, forvandler vi arbeidslivet en jobb av gangen. Våre kolleger bistår mer enn 100.000 organisasjoner med talent, HR-tjenester og teknologien de trenger for å lykkes i en stadig skiftende global økonomi. Som et Fortune Global 500-selskap går vi foran med et godt eksempel, og skaper felles verdier som kombinerer sosiale behov med innovasjon. Vår kultur basert på inkludering, rettferdighet og teamarbeid styrker enkeltpersoner og organisasjoner, støtter økonomien og bygger bedre samfunn. Disse verdiene har gjenklang hos våre ansatte, som stemte oss til nummer 7 på Great Place to Work® - verdens beste arbeidsplasser 2020-liste. Vår visjon: Making the future work for everyone.


d8cce3d6-26a7-4d91-ab78-1431e7b8a2d9.jfifVil du være med å bygge Nord-Norge?

Vi utvider teamet vårt i Tromsø og tilbyr nå en fast stilling som HR- og salgskonsulent i et av landets største bemanningsbyrå. Ditt hovedansvar vil være salg og oppfølging av nye og eksisterende kunder innen bygg- og anleggsbransjen. Du vil bli vårt ansikt utad, og en døråpner ute i markedet.
 

Vi ser etter deg som

motiveres av fartsfylte og varierte arbeidshverdager både inne på kontoret og ute i markedet. Målrettet og med serviceinnstilling, trigges du av å bygge langvarige og gode relasjoner med kunder og medarbeidere. Du har relevant erfaring fra salg og har gjerne kjennskap til bygg- og anleggsbransjen i vårt distrikt, Troms og Finnmark. I ditt arbeid er du strukturert og nøyaktig, samtidig som du er endringsvillig og initiativrik.
 

Du vil få ansvar for

oppsøkende salg av bemanningsløsninger og fastrekruttering. I tillegg til strategisk planlegging og bearbeiding av markedet, vil du også ivareta og vedlikeholde avdelingens kundeportefølje. Hverdagen vil også bestå av rekruttering og oppfølging av medarbeidere, samt andre administrative oppgaver og rapportering. Du vil i tillegg representere Adecco ved å delta på messer og stands både lokalt og regionalt.  

 

Hvem er du?

Du er fremoverlent og uredd i møtet med både nye og eksisterende kunder. I en salgssituasjon er du tålmodig og sikker, og gir ikke opp selv om du får et nei. Et nei motiverer deg bare til å fortsette og jobbe målrettet for å nå dine og avdelingens mål og budsjetter. Du er opptatt av å skape trygghet for kunder og medarbeidere, og sikre at retningslinjer og relevante lovverk etterleves.

 • Erfaring fra salg og kundebehandling
 • Fordel om du har et bestående nettverk innen bransjen, men ikke et krav
 • Førerkort kl B er et krav
 • Rutinert bruker av MS Office og gode digitale ferdigheter
 • Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig i norsk og engelsk

 

Hvorfor Adecco?

Du vil få muligheten til å bygge et stort nettverk av kunder og kandidater både lokalt og regionalt. Hver dag får du gleden av å sette mennesker ut i arbeid, samtidig som du hjelper våre kunder i deres drift. Du får et sterkt nasjonalt støtteapparat i ryggen, samtidig som du alltid har en kollega å sparre med. Vi setter stor stolthet i kunnskapsdeling, og er kontinuerlig opptatt av å utvikle våre ansatte gjennom opplæring og kursing. Ingen arbeidsdag vil være helt lik, og du vil bli en del av et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø.

 

Oppstart snarest etter avtale

Arbeidstid: 08.00-16.00

Søknadsfrist: 06.02.2022

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Lisbeth Kåberg
Adecco Distriktssjef i Troms og Finnmark
Tlf. 901 71 451 eller e-post lisbeth.kaaberg@adecco.no


Anette Ulriksen
Adecco HR-konsulent og rekrutteringsrådgiver i Troms og Finnmark
Tlf. 918 11 970 eller e-post anette.ulriksen@adecco.no

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}

Liknende stillinger

Adecco Norge har sitt hovedkontor på Sjølyst plass 2, 0278 Oslo. Organisasjonsnummer for Adecco Norge AS er: 935333156.

Copyright © Adecco Norge 2022