Innkjøper Ragn Sells

Ragn Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet. Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar. Se www.ragnsells.no for mer informasjon.

Vi er i stadig utvikling og søker nå en innkjøper til en nyopprettet stilling, hvor du vil jobbe med operativt innkjøpsarbeid og forvaltning av selskapets avtaleverk.  Om du har god forretningsforståelse, gode forhandlingsegenskaper og et ønsker å jobbe i en dynamisk virksomhet med korte beslutningslinjer, kan du være den vi ser etter. Din arbeidsplass vil være på hovedkontoret på Lørenskog, hvor du vil inngå i et faglig dyktig team, og få bryne deg på utfordringer både på overordnede og operative områder. 

Ditt Ansvarsområde:
• Løpende operativt innkjøp 
• Løpende kontakt med våre anlegg
• Leverandørkontakt rundt avtaler, bestillinger og leveranser
• Avtaleadministrasjon, inkludert ajourhold av ERP-system for avtaler, produkt, priser og betingelser
• Delta i forbedringsprosjekt for å redusere kostnader og øke effektivitet
• Utvikling og oppfølging av eksisterende og nye leverandører i fht compliance og bærekraft
• Kommunikasjon overfor organisasjonen

Vi ser etter deg som har minst 3-5 års erfaring fra innkjøpsarbeid, gjerne fra produserende industri eller varehandel. Du har høyere utdannelse innen økonomi/innkjøp, og du har erfaring med å jobbe med kommersielle betingelser og kontraktsvilkår. Du behersker ulike it-verktøy godt, og du har gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig.

I denne jobben vil du få brukt for din store arbeidskapasitet, og din strukturerte og nøyaktige arbeidsmåte. Du kan jobbe med repetitive oppgaver så vel som store utfordringer i anbud sammen med kollegaer fra andre deler av organisasjonen. Du trives når hverdagen er hektisk og når du har mange baller i luften.  Du er lett å engasjere, er handlekraftig og resultatorientert,  og du motiveres av å dra i land både budsjetter og de målene du har satt deg. Du må evne å jobbe selvstendig, men vil også jobbe tett med både de som jobber i teamet ditt og øvrige deler av organisasjonen.
Våre verdier er; enkelhet, ansvarlighet, helhetssyn og handlekraft, og vi ønsker at du kan identifisere deg i disse.

Hvorfor velge oss som din arbeidsgiver?
Ragn Sells er en solid bedrift med fokus på innovasjon og bærekraft, og vi har hatt gode resultater gjennom flere år. Som innkjøper vil du få stor variasjon i arbeidsoppgaver og hva slags type avtaler du jobber med, så muligheten for faglig utvikling er god. Vi har et sterkt ønske at våre ansatte skal lykkes og trives, og vi legger til rette som god opplæring så vel som et godt sosialt arbeidsmiljø. Vi er en gjeng med hyggelige folk, som har et uformelt arbeidsmiljø der takhøyden er stor. Vi har veldig gode ordninger for pensjon og forsikring, og kantina vår er super! På parkeringsplassen vår kan du lade bilen din om du kjører elektrisk, og om du kommer med kollektiv transport, stopper bussen rett utenfor døren. 

Søknadsfrist snarest og senest 16.05.2021, søknader vurderes fortløpende

For spørsmål, vennligst ta kontakt med Adecco Select v/ Hege Vesterheim, tlf 473 25 136 eller hege.vesterheim@adecco.no

 

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}