Internasjonal Sales Manager Calanus👉Zooca®🌏

 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  1244542

Den 1. juli gikk Calanus AS og Calanus Helse AS over til å bruke Zooca® som overordnet varemerke for virksomhetene og produktene. Med en voksende global befolkning øker behovet for mer mat og fôr fra bærekraftige marine kilder både til mennesker og dyr.

Gjennom mer enn 15 år har vi i Zooca® forsket og utviklet ny kunnskap og teknologi for å utvinne marine lipider og protein gjennom bærekraftig høsting av raudåte - Calanus finmarchicus. Raudåte er de mest tallrike dyreartene på jordkloden med en årlig ny produksjon på den nordlige halvkule på ca. 300 millioner tonn, mer enn alle de andre høstbare marine ressursene til sammen. Vi i Zooca® er stolte over å være de første i verden som har utviklet kunnskap og teknologi for å høste og prosessere raudåte, som finnes i så store mengder langs kysten vår. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at vår drift er bærekraftig og at vi tar vare på de fornybare naturressursene våre. Dette for å kunne levere unike produkter til forbrukere verden over, i tillegg til funksjonelle ingredienser til oppdrettsfisk og kjæledyr. 

 

214382214_1839451989569429_5586524610959046257_n.png

Har du interesse for helse, ernæring og internasjonalt salg B2B?

Som Sales Manager er du ansvarlig for selskapets B2B- salg innen helse- og ernæring, med hovedfokus på Zooca® Oil i det internasjonale markedet. Ditt fokus vil innebære både nysalg og oppfølging av eksisterende kunder samt sikre tilstrekkelig kommersielt driv i utviklingen av strategiske kunder.

Vi bygger opp et slagkraftig team og er rigget for vekst.  

Dine ansvarsområder vil være:

 • Internasjonalt salg av våre produkter innenfor helse- og ernæring
 • Identifisere prospekts og kvalifisere leads
 • Utarbeidelse av budsjett, salgs- & aktivitetsplaner
 • Posisjonering og utvikling av nye markedsområder og kunder
 • Aktiv deltakelse i relevante forum og på messer

Vi forventer at du har:

 • Utdannelse på universitets- eller høgskolenivå
 • Fortrinnsvis internasjonal erfaring og god kulturell forståelse
 • Erfaring fra utadrettet salg B2B og gjerne av innen kosttilskudd
 • Erfaring fra forhandlinger med profesjonelle aktører
 • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk. Har du kjennskap til flere språk er det en fordel. 

Som person ser vi etter deg som jobber målrettet, strukturert og proaktivt til felles beste for selskapet. Du oppleves utadvendt i dialogen med kunder og får energi av å etablere nye kunderelasjoner. Vi ser etter deg som med entusiasme, lagånd og sterk gjennomføringsevne utvikler salgsaktivitetene i tråd med våre strategier. Du er utviklingsorientert, tilpasningsdyktig og har sterkt kommersiell teft. Du evner å bryte overordnede strategier til konkrete handlingsplaner og skape målbar fremdrift gjennom høy aktivitet. Du er gjerne tålmodig på prosess, men utålmodig på resultat og trives i både det operative og strategiske arbeidet.

Reisevirksomhet estimeres til ca 30-40% av tiden. 

Hos oss får du:

 • Utvikle deg hos en pionérbedrift som på en bærekraftig måte høster, prosesserer og selger en helt ny marin ressurs som kommer til å ha stor betydning for verdens matbehov i fremtiden
 • Muligheten til å utvikle kommersiell erfaring og kompetanse hos en internasjonal aktør fra Tromsø! 
 • Være en sentral bidragsyter i vår reise fra en omsetning på 100 MNOK til 1 MRD på 4-5 år!
 • Utvikle deg i spennet mellom strategi og operativt salgssarbeid
 • Frihet og korte beslutningsveier i samspill med et faglig sterkt team og en erfaren ledergruppe.
 • Konkurransedyktige ansettelsesvilkår og mulighet for aksjeopsjon

Elsker du å se resultatet av ditt arbeid og drømmer om en internasjonal rolle med mening? Da bør du gjøre karriere hos oss. 

Kontakt selskapets rådgiver hos Adecco Select ved Marius Tzatchev (M: 47 32 51 81) eller Global Sales Director Gry Svalheim (M: 47 85 42 67)

Arbeidssted

Hovedkontoret er i Tromsø. Vi ønsker primært at du er bosatt i Tromsø eller omegn, men for rett kandidat vil vi kunne vurdere en hybrid løsning da vi har god erfaring i å samhandle digitalt.

Søknadsfrist: 05.01.22

 

 

Om selskapet:
Calanus AS (
www.calanus.no) er et biomarint industriselskap som leder an i utvikling, fremstilling og salg av unike helse- og ernæringsprodukter basert på bærekraftig utnyttelse av det marine krepsdy­ret raudåte (Calanus finmarchicus), en av de største fornybare marine ressursene globalt. Selskapets hovedprodukt er Zooca® Oil, en marin olje til forbrukere med unik sammensetning og dokumenterte gunstige egenskaper. Selskapet jobber også med funksjonelle ingredienser rettet mot den globale akvakulturin­dustrien. Calanus har 50 ansatte i Tromsø og Sortland, og har i 2021 ferdigstilt sin første fabrikk for bioraffinering av raudåte. Selskapet har ambisiøse mål for vekst.


Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}

Liknende stillinger

Adecco Norge har sitt hovedkontor på Sjølyst plass 2, 0278 Oslo. Organisasjonsnummer for Adecco Norge AS er: 935333156.

Copyright © Adecco Norge 2022