Kjøkkensjef Nikkers AS Lillehammer

Vil du jobbe som kjøkkensjef på et av Lillehammers mest populære møtested?

Etter en krevende tid for oss alle, har vi nå endelig åpnet dørene igjen. Vi ser positivt på fremtiden og håper og tror at de gode matopplevelsene i sosialt lag blir viktigere en noen gang.

Med sin beliggenhet i hjertet av Lillehammer, byr Nikkers på en omfattende og unik opplevelse, en moderne restaurant, bar og en sportsbar med sterke innslag av tradisjonene i dølabyen.

Nikkers har utviklet en avslappet og personlig atmosfære. På vårt kjøkken tilbereder vi moderne norsk mat basert på norske tradisjoner og sesongbaserte råvarer av høyeste kvalitet for å skape en unik delikat meny. 

Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk. All mat er hjemmelaget. Teamet som sørger for lekre rustikke retter, serveres alltid med stolthet og et smil fra kjøkkenet.

Vi skal sørge for at gjestene våre alltid  får en hyggelig opplevelse hos oss.

Vi ser nå etter en ung og ambisiøs kjøkkensjef som elsker action på kjøkkenet, du har ideer til nye retter innenfor det rustikke konseptet. Vi ønsker oss en kjøkkensjef som er dyktig på mat, som skjønner verdien av team og familiefølelse, og som trives innenfor konseptet vårt.

På Nikkers er det svært hyggelig å jobbe. Familie- og følelsen av team er stor, og alle hjelper til der hvor det trengs. Jobben som kjøkkensjef er viktig, men du må være forberedt på å være operativ i service som de andre kokkene. Som leder av kjøkkenet må det påregnes noe administrativt arbeid, men det er på kjøkkenet du trives best der du leder teamet ditt til en effektiv og hyggelig arbeidshverdag som bidrar til den gode smaksopplevelsen for gjestene våre.

Kjøkkenet består av 3-4 kokker inkludert kjøkkensjef. 

 Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver: 

 • Matlaging og a la carte service
 • Planlegge, vaktliste og innkjøp
 • Kalkulering av retter, samt ansvar for varekost
 • IK mat kontroll og HACCP rutiner
 • Bemanningsansvar i samarabeid med daglig leder

Som person er du selvstendig, samtidig er du en god lagspiller som liker å skape gode resultater gjennom andre. Du er en pådriver til å  utforme meny etter sesong med retter innenfor gitte rammer. Det er en selvfølge for deg å være en viktig bidragsyter til godt arbeidsmiljø og skape en god matopplevelse for våre gjester. 

Kvalifikasjoner vi ser etter:

 • Fagbrev som kokk 
 • Ledererfaring er en fordel
 • Erfaring som souschef, 1.kokk e.l
 • Erfaring fra a la carte
 • Ambisiøs, arbeidsvillig og initiativrik
 • «Norsk» lederstil (familie og team)
 •  Skandinavisk språk, muntlig og skriftlig

Hvorfor velge oss som din arbeidsgiver?

Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi kan by på en utfordrende og av og til hektisk arbeidshverdag. Du vil jobbe sammen med medarbeidere som bidrar aktivt i drift for å skape besøksglede for gjestene våre og arbeidsglede for ansatte. Som kjøkkensjef hos oss vil du også få muligheten til å påvirke, engasjere og glede. Konkurransedyktige betingelser er en selvfølge.

For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad:  481 44 303  |  hilde.bolstad@adecco.no

Om Nikkers:

Restauranten tilbyr en variert og spennende meny bestående av moderne retter og andre klassikere. Atmosfæren på Nikkers er unik og pakker deg inn i norske rammer med knitring fra peisen på vinterstid. Om sommeren kan du nyte god mat og drikke langs den store uteserveringen vår langs Mesnaelven.

Nikkers restaurant har en kapasitet på 70 sitteplasser inne og 80 sitteplasser ute på verandaen.

Nikkers Sport tilbyr en sportspreget stemning. Baren går over to etasjer utstyrt med 6 storskjermer og egen terrasse om sommeren. I tillegg har vi shuffleboard, sjakk og dart. Her vises fotballkamper på storskjerm fra alle de store ligaene, ishockey, Tour de France, langrenn, skiskyting, hopp, boksing, golf og alt annet av store sportsbegivenheter.  Vi har sitteplasser til 110 personer.

les mer om oss her : https://www.nikkers.no/

Søknadsfrist snarest!

Flytte til Lillehammer? Vi kan tilby meget gode bo- og oppvekstvilkår

https://www.lillehammer.kommune.no/

Facebook_Select.jpg

 

Facebook_Selectteamtailor.jpg

 

kylling82642407_2618132764966354_2895092627936378880_o.jpg

 

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}