Vi søker driftsleder/servicesjåfør!

 • Sted
  Oslo
 • Bransje
  Transport, lager og logistikk
 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Start dato
 • Referanse:
  2314936

Vi søker servicesjåfør med ambisjoner, som kan vokse inn i en kombinert rolle som driftsleder.

Er du et ordensmenneske med ambisjoner? Trives du bak rattet, samt evner å tilrettelegge for at våre medarbeidere har utstyret de trenger for å utføre jobben sin? Er du i tillegg interessert i drift og ledelse, og kan tenke deg økt ansvar og personaloppfølging på sikt?

Vi søker en servicesjåfør/driftsleder, som kan levere ut utstyr til våre kunder. Bilen du skal benytte hentes og parkeres på vårt lager som ligger sentralt i Oslo. Bilen er en maxi caddy. Du vil i løpet av 6-12 mnd få full opplæring, samt ha mange varierte oppgaver. Du vil i tillegg gjøre vaktmesteroppgaver som gressklipping, snømåking og forefallende praktiske oppgaver, samt få opplæring innen operasjonel drift.
I løpet av 6-12 mnd vil du få økende ansvar, og målet er at du skal bli en selvstendig driftsleder med operasjonelt ansvar.

Rene Trapper har ansvar for om lag 700 bygårder, og vi søker deg som kan pakke, klargjøre og kjøre ut utstyret, samt følge opp det bygg-tekniske. Du kan å organisere, og du jobber smart ift. kjørerutene.

Han som har hatt denne stillingen hos oss frem til nå har gjort denne jobben i 12 år, og vi ser etter en stedfortreder som kan vokse i stillingen.

Du må beherske norsk eller engelsk. Det er god og konkurransedyktig lønn. Oppstart 1.1.2022, eller etter avtale.

Er du sterk, positiv og effektiv, og liker å kjøre bil? Da bør du søke nå!

Send inn din søknad i dag, legg med CV og søkerbrev med hva som kvalifiserer deg til stillingen.

Adecco administrerer søkerne, men ansettelsen gjøres direkte hos Rene Trapper.