Har du serviceinnstilling i ryggraden? Kundesenter med innko

 • Sted
  Oslo
 • Bransje
  Kundeservice
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2329734

Som kundeservicemedarbeider vil du ha kundekontakt både på telefon, mail og noen ganger på chat. En jobb innen kundeservice gir deg verdifull erfaring på veien videre i din yrkeskarriere, da du vil møte på små og store utfordringer som må løses raskt i din arbeidshverdag. Selv om oppgavene i seg selv kan være de samme gjennom en arbeidsdag, er det stor variasjon i henvendelsene og du lærer stadig noe nytt – det blir aldri kjedelig! Når du begynner vil du få god opplæring og innføring i ulike henvendelser, og skulle du være i tvil kan du alltid be en kollega om hjelp. Er du klar for en 100 % stilling med oppstart asap kan dette kanskje være noe for deg.

Arbeidsoppgaver:

- besvare innkommende henvendelser på telefon, mail og chat

- oppfølging av kunde-caser

- til enhver tid levere gode kundeopplevelser

Kvalifikasjoner:

- erfaring med kundeservice, som for eksempel fra butikk, med servering eller fra et kundesenter

- god systemforståelse, og evner å jobbe med ulike systemer samtidig som du skal gi service på telefon

- gode kommunikasjonsferdigheter i norsk både muntlig og skriftlig

Hvem er du?

Du motiveres av å yte god service og hjelpe andre. Trives å jobbe sammen med et stort team, men tør å ta selvstendige avgjørelser. Du liker en hektisk hverdag og evner å holde tunga rett i munnen når det koker som verst.


Hvorfor velge oss som din arbeidsgiver?

Adecco er et solid bemanningsbyrå med mange års erfaring og er i dag en av Norges ledende innen bemanning og rekruttering. Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. Som ny, er opplæring viktig for å få en god start og dette vil vi og våre kunder sørge for. Vi er opptatt av at du som medarbeider skal trives og våre konsulenter vil sørge for god oppfølging både under og mellom oppdrag.  På kundelisten har vi attraktive bedrifter som trenger kompetente kandidater til spennende oppdrag. Prøv deg i ulike bransjer; nettverket du får mulighet til å bygge kan bli gull verdt når du en dag kanskje kniver om drømmejobben. All arbeidserfaring er dessuten god erfaring. Bruk oss som diskusjonspartner, vi deler gjerne råd som kan sette fart på karrieren din.

Vil tilbyr:

• trivelig og inkluderende arbeidsmiljø

• kursing og opplæring

• opparbeide deg kompetanse og utviklingsmuligheter

• konkurransedyktige betingelser med lønn hver 14. dag

• i Adecco tilbyr vi normalt fast ansettelse og minimum 20 % stilling. Dette sikrer også mulighet for pensjonsopptjening.

• Adecco's fordelsprogram, med blant annet rabatterte priser på treningsstudio, reiser med mer

Hvordan søke?

Du er velkommen til å søke på stillingen ved å fylle ut en forenklet registrering via link til høyre. Her kan du laste opp CV og en kortfattet søknad. Kvalifiserte søkere vil bli kontaktet fortløpende.


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022