Pensjonsrådgiver - Tromsø kommunale pensjonskasse

 • Sted
  Tromsø
 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  TS-CB908242-E333-4CF9-90BF-12D27BF5903C

Tromsø kommunale pensjonskasse er et selveiende foretak opprettet i 2014, og er pensjonsleverandør for Tromsø kommune med tilknyttede selskaper og stiftelser. Vi har ca. 26.500 nåværende og tidligere ansatte og pensjonister i medlemsdatabasen og ca. 5,6 milliarder kroner i forvaltningskapital.


Tromsø kommunale pensjonskasse hvit bakgrunn.png
Pensjonskassen ivaretar utbetaling av pensjoner, forvaltning av pensjonskapitalen, rådgivning til arbeidsgiverforetakene og medlemmene, samt ajourhold av medlemsmassen. Nå søker vi en ny pensjonsrådgiver som kan være med på laget videre!

 

 

Hva blir arbeidsoppgavene dine?

Dine mest sentrale arbeidsoppgaver vil bli behandling og godkjenning av pensjonstilfeller, herunder også beregninger av pensjon. Du vil jobbe med rådgivning ut til medlemmene av pensjonskassen både via telefon, fysiske møter og i større grupper. I tillegg vil du følge opp tjenesteleverandører og kunder. Pensjonskassen er en liten organisasjon, og det forventes at alle medarbeidere er fleksible og villige til å påta seg andre oppgaver. Noe reisevirksomhet må også påregnes.

 

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har evne til å sette seg inn i et komplisert regelverk og faglige beslutninger. Du har svært gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig, og har gjerne erfaring fra kundekommunikasjon. For å gå inn i denne stillingen har du utdanning på bachelornivå eller høyere, i tillegg til at du har minimum 5 års relevant arbeidserfaring, gjerne knyttet til offentlig tjenestepensjon. Ved lang arbeidserfaring innen lignende felt, vil dette kunne kompensere for manglende utdanning. Du er nøyaktig og strukturert i ditt arbeid, i tillegg til at du er selvstendig og fleksibel.

 

 

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få en selvstendig stilling med varierte arbeidsoppgaver der du blir utfordret og får bidra til pensjonskassens videre utvikling. Som pensjonsrådgiver vil du oppleve å ha en meningsfull og samfunnsnyttig jobb, og du vil møte mennesker i ulike situasjoner og stadier i livet. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Arbeidssted: Tromsø

 

Søknadsfrist: 13. desember

 

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med: 

Lisbeth Kåberg - Adecco Distriktssjef i Troms og Finnmark tlf. 901 71 451 eller e-post lisbeth.kaaberg@adecco.no

Anette Ulriksen 
- Adecco Rekrutteringsrådgiver tlf. 918 11 970 eller e-post anette.ulriksen@adecco.no 

  Arbeidsoppgaver
  {Resbonsibillity}

  Kvalifikasjoner
  {Qualification}

  Utdanningsretning
  {Education}

  Personlige egenskaper
  {Personality}

  Språk
  {Language}

  Vi tilbyr
  {ApplicableCondition}

  Andre opplystninger
  {TravelAmount}

  Kontaktinfo
  {ContactInfo}

  Liknende stillinger

  Copyright © Adecco Norge 2022