Liker du å gi gode kundeopplevelser?

 • Sted
  Bergen
 • Bransje
  Kundeservice
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2326962

Liker du å gi gode kundeopplevelser?

Brenner du for kundeservice og administrative oppgaver? Akkurat nå har vi flere kundeservice stillinger i Bergen. Lengden på engasjementene varierer fra en måned til ett år, og noen steder kan det være mulighet for fast stilling på sikt. Du vil få tett oppfølging av din konsulent i Adecco. Du får fast ansettelse i Adecco og gode lønnsbetingelser.

Her er det mulighet til å skaffe seg verdifull erfaring innen kundeservice. Er du imøtekommende og serviceinnstilt? Da vil vi hjelpe deg med å finne den riktige stillingen for deg.

Arbeidsoppgaver:

- Oppfølging av kunder
- Enkle administrative oppgaver
- Kundeservice på telefon, e-post og chat
- Levere gode kundeopplevelser

Har du et ønske om skape gode kundeopplevelser? I tillegg har du gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk både skriftlig og muntlig, og har gode IT- kunnskaper? Søk enkelt via link til høyere og last opp din CV!

Hvorfor velge Adecco? 

Adecco har mange års erfaring og er en av Norges ledende innen bemanning og rekruttering. Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. Nettverket du får mulighet til å bygge ved å prøve deg i ulike bransjer, kan bli gull verdt når du en dag kanskje kniver om drømmejobben. Bruk oss som diskusjonspartner, vi deler gjerne råd som kan sette fart på karrieren din.  


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022