Har du god erfaring med SAP og ordre-/kundebehandling?

Har du god SAP-erfaring og lyst til å jobbe med ordre og kundeservice i et spennende globalt selskap? På vegne av en av våre kunder på Lørenskog søker vi nå etter en kundeorientert og nysgjerrig Kundeservicemedarbeider som være med å bidra til å skape vekst i eksisterende kundeportefølje. Sentrale oppgaver vil være knyttet til ordreflyt og utstrakt kontakt med kunder, leverandører og egne avdelinger, og du vil bli en del av en avdeling i stadig utvikling.

Engasjementet har en oppstart i slutten av 1.kvartal 2021.

Arbeidsoppgaver:
• Ansvar for ordrebehandling, oppfølging av ordrer og tilbakemeldinger til egne avdelinger, kunder og leverandører
• Være del av og medvirke til å bygge opp et fagmiljø rund ordrebehandling i selskapet
• Medvirke til å koordinere vareflyten og optimalisere vareflyten til egne avdelinger og kunder
• Ha utstrakt kontakt med lager og distribusjon

Hvem ser vi etter?
Vi ønsker at du har erfaring med kundebehandljng eller tilsvarende stilling, gjerne innen teknisk bransje. Du har god erfaring fra å jobbe i SAP, og har generell god IT-kompetanse. Du har kommersiell teft, god forståelse for logistikkprosesser, og har du erfaring fra en logistikkvirksomhet er det en fordel. Som person er du strukturert, nøyaktig og effektivt, og det å yte god service og å finne gode løsninger både for kunder og egne kollegaer, ligger helt naturlig for deg. Du kommuniserer godt med andre, er kontaktskapende, og tilpasser deg godt til den varierte kundemassen du vil ha kontakt med.

Hvorfor skal du søke denne stillingen?
I denne stillingen vil du bli en del av et solid internasjonalt selskap, med noen av markedets beste produkter og et godt merkenavn. Du vil bli en del av et veldig godt og uformelt arbeidsmiljø, som er preget av humor, engasjement, og god mulighet for faglig utvikling. Arbeidsplassen ligger i nærheten av offentlig kommunikasjon om du er avhengig av å kjøre kollektivt, og det er gode parkeringsmuligheter i nærheten.

Om du har spørsmål, ta kontakt med Hege Vesterheim på tlf 473 25 136.