Er du vår nye produksjonsmedarbeider?

Vår kunde i Sarpsborg har behov for flere dyktige produksjonsmedarbeidere. Frem til sommeren vil det være varierende arbeidsmengde, men fra sommeren vil det være gode muligheter for mye jobb. Vi søker derfor personer som er fleksible, og som kjenner seg igjen i følgende beskrivelse:

- Er lærevillig og nysgjerrig

- Snakker flytende norsk

- Har god arbeidsmoral, og fleksibel i forhold til skift arbeid

- Gjerne har noe kjennskap til data

- Komfortabel, og vant med en fysisk krevende jobb

 

Det er veldig positivt med erfaring fra næringsmiddel/matproduksjon, og trucksertifikat.

 

Det vi kan tilby rett person er ansettelse i Adecco, som er et seriøst og annerkjent rekrutterings- og bemanningsselskap med muligheter for jobb hos flere kunder av våre kunder. Rent konkret for denne stillingen tilbys det:

 

- Lønn etter NNN tariff

- God oppfølgning fra konsulent i Adecco, og nærmeste leder hos kunde

- Utviklingsmuligheter for rett person

 

Det er mange avdelinger hos dette selskapet, så oppgaver og arbeidstider kan variere. Som produksjonsmedarbeider i dette oppdraget vil din hovedarbeidsoppgave våre pakking av produktene som produseres. Da det er mange spennende ting som skjer hos vår kunde, og de går inn i høysesong vil det være mulighet, og ønskelig med personer som er tilgjengelig for jobb over sommeren, og gjerne lengre.

Har du spørsmål til stillingen kan disse sendes til petter.boger@adecco.no. Ønsker du å bli vurdert for stillingen må søknaden sendes inn via systemet.