Produksjonsmedarbeider EL-tjeneste

 

Er du vår nye produksjonsmedarbeider?

Arbeidsgiver: EL-tjeneste as

Stillingstittel: Produksjonsmedarbeider

Søknadsfrist:  1. juni

Ansettelsesform:  Fast

EL-tjeneste as er en solid og veletablert aktør med 36 års fartstid i bransjen. Med sin egen fabrikk på Steinkjer og utviklings- og salgskontor i Trondheim produserer og leverer vi egenutviklede produkter til e-verk, industri og jernbane i hele landet.

EL-tjeneste søker en motivert produksjonsmedarbeider.

Vi søker etter deg som har praktisk sans og som liker rutineoppgaver.  Du må være tålmodig, effektiv og ha god struktur. Gode samarbeidsevner er viktig, likedan må du snakke godt norsk.

Dette er en selvstendig jobb, med montasje i produksjonslinje. Vi ønsker at du har fagbrev innen elektro eller mekanisk. Har du truckførerbevis er det et pluss. Du må bruke noe data i jobben, så kunnskaper om Office pakken er en fordel. At du har god fysikk og godt humør er ingen ulempe.

EL-tjeneste tilbyr konkurransedyktige betingelser. Gode pensjonsordninger og forsikringsavtaler. Og vi har fleksibel arbeidstid.

Bli bedre kjent med EL-tjeneste her: http://www.el-tjeneste.no/

Har du spørsmål ang stillingen så ta kontakt med Daglig leder Sølvi Ekle, tlf: 93229917, fabrikksjef Joar Svepstad, tlf: 91517389 eller Adecco Select Inger Mari Bomo, tlf: 90823382


Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}