Prosjektleder Arve Hagen AS

arvehagen-16.jpg

 

Arve Hagen nylogo.jpg

Erfaren prosjektleder søkes til solid og offensivt rørleggerselskap

Arve Hagen AS er et velrenommert rørleggerselskap med 48 ansatte. Selskapet har en sterk posisjon i regionen, og ble etablert i 1969. I 2019 ble selskapet en del av Assemblin AS som har 10 milliarder i omsetning og 6000 ansatte i Norden, noe som har ført til stor utvikling og optimisme for framtiden. Arve Hagen AS utfører oppdrag innen alle type prosjekter hvor oppdragsgivere er entreprenører, offentlige etater (stat, fylke, kommune), offentlig eide og private bedrifter, samt privatpersoner i Mjøs-regionen.

Vår bedrift har ord på seg for kvalitet og pålitelighet, og dette er et renommé som vi strekker oss langt for å opprettholde.

Som prosjektleder for Arve Hagen AS vil du få en hektisk og spennende hverdag med  ulike oppgaver. Du vil få ansvar for alle faser av prosjektetene. Vi søker derfor etter en deg som har blikk for detaljer, har helhetsoversikt og som liker å jobbe i team. Du må være kvalitetsbevisst, kundeorientert og opptatt av HMS, sikkerhet og god kommunikasjon. 

Det er ønskelig at du er utdannet  som fagskole ingeniør / VVS ingeniør, inneha stor interesse og forståelse for faget og stå-på-vilje! Du evner og har lyst til å bidra til gode resultater. Vi tror du trives sammen med folk og liker å inspirere, slik at teamet ditt finner motivasjon og glede i arbeidet. Du forstår økonomi, liker å ha orden i sakene og ser løsninger. Du har god IT kunnskap og det er en fordel om du har kjennskap til god bruk av IT verktøy innen bransjen. Fremtiden i bransjen er digital.

Arbeidsoppgaver : 

  • planlegge og lede byggeprosjekter
  • kontrahere og forhandle med kunder og entreprenører
  • sikre HMS og kvalitet på prosjekter
  • tilrettelegging av drift og innkjøp
  • lede og styre bemmanning sammen med daglig leder
  • kalkulere tilbud 

Hvorfor skal du velge oss som din nye arbeidsgiver? Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi leverer kvalitet og er en seriøs samarbeidspartner.  Vi er veldrevet, og vi har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement.  Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge. Ordnede arbeids­forhold på dagtid i flat organisasjon.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad  telefonnummer 481 44 303 eller send noen ord til hilde.bolstad@adecco.no

Søknadsfrist 6. Januar 2021

følg oss på: Facebook

Hjemmeside: https://arvehagen.no/ 

560d1b279dfe8.jpg

 

arvehagen_jobb og gruppe_WEB-16.jpg

https://fb.watch/2mWAH7lqx2/

 

Adresse:

Furnesvegen 18

2382 Brumunddal

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}