Prosjektleder/Byggeleder Hagen og Godager AS - Stange

Hagen og Godager AS er en av distriktets ledende entreprenørbedrifter, og har bred kompetanse innen næringsbygg og boligbygging både for offentlig og privat virksomhet og påtar oss alle oppdrag – store som små. Vi er 44 ansatte, og har vårt kjerneområde i kommunene Hamar, Stange, Ringsaker og Løten, men vi tar også oppgaver utenfor disse kommunene.

Vår entreprenørbedrift har ord på seg for kvalitet og pålitelighet, og dette er et renommé som vi strekker oss langt for å opprettholde.

Som prosjektleder/byggeleder for Hagen og Godager AS vil du få en hektisk og spennende hverdag med mange ulike oppgaver. Du vil få ansvar for alle faser av prosjektetene. Vi søker derfor etter en person som har blikk for detaljer, har helhetsoversikt og som liker å jobbe i team. Du må være kvalitetsbevisst, kundeorientert og opptatt av HMS, sikkerhet og god kommunikasjon. 

Det er ønskelig at du er sivilingeniør eller ingeniør innen byggfag, inneha stor interesse og forståelse for faget og stå-på-vilje! Du evner og har lyst til å bidra til gode resultater. Vi tror du trives sammen med folk og liker å inspirere, slik at teamet ditt finner motivasjon og glede i arbeidet. Du forstår økonomi, liker å ha orden i sakene og ser løsninger. Du har god IT kunnskap og det er en fordel om du har kjennskap til bruk BIM, Holte Portalen og ByggOffice. Fremtiden i bransjen er digital.

Arbeidsoppgaver : 

  • planlegge og lede byggeprosjekter
  • kontrahere og forhandle med kunder og underleverandører
  • sikre HMS og kvalitet på prosjekter
  • lede og styre bemmanning sammen med daglig leder
  • kalkulere tilbud (ISY ByggOffice)

Hvorfor er dette en svært interessant og ettertraktet stilling? Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi leverer kvalitet og er en seriøs samarbeidspartner.  Vi er veldrevet, og vi har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement.  Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge. Ordnede arbeids­forhold på dagtid i flat organisasjon.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad  telefonnummer 481 44 303 eller send noen ord til hilde.bolstad@adecco.no

Bli bedre kjent med oss via vår hjemmeside: https://www.hagenoggodager.no/


Vi ser frem til å høre fra deg snarest.


Et av våre referanseprosjekt, Veldre Kirke: 

veldre-kirke1.jpeg

 

 

H&G_entreprenor-CMYK.eps

 

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}