Kundekonsulent som ønsker kickstart på karrieren

 • Sted
  Trondheim
 • Bransje
  Bank, finans og forsikring
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2323503

Ønsker du et springbrett inn i arbeidslivet? Vi ser etter deg som er ferdig med videregående eller blir ferdig med videregående nå i sommer. Har du planer om å etter hvert begynne på bachelor i økonomi /markedsføring/HR/salg? Da kan dette være en mulighet for deg. Vi søker positive og utadvendte kundekonsulenter som liker en utfordring?

 

Consort har fortiden stor oppdragsmengde og søker deg som ønsker å bli deres nye kollega. Consort holder til på Solsiden i Trondheim og du vil bli en del av et spennende og inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidstid er 08:00-16:00 / 08:45 – 17:00.

Consort har oppdragsgivere innen bank, forsikringsmarkedet, organisasjoner og varehandel. Deres typiske arbeidsområder: utgående salgsaktiviteter, kundesenter, forsikringsformidling, møtebooking og konsulentoppgaver. Consort har kun fast lønn til alle ansatte, har en utpreget delings- og prestasjonskultur og har i tillegg til 5 gaseller på rad også 5 Greate Place to Work sertifiseringer som bekrefter deres gode arbeidsmiljø. Consort har store vekstambisjoner og er ettertraktet som samarbeidspartner innenfor selskapets fagfelt.

 

Slik vil en arbeidsdag se ut hos Consort:

- Kundebehandling og velkomstsamtaler via telefon

- Innhenting av kundeinformasjon

- Forsikringsformidling

- Produktsalg, mersalg til eksisterende kunder

- Fokus på å evaluere og se hvordan arbeidsdagen din har vært mtp resultater og de målene man har satt sammen

Consort er en inkluderende arbeidsplass og kan gi deg mange karrieremuligheter. Du vil få de nødvendige autorisasjoner når du får et utvidet ansvar. Consort tar godt vare på de ansatte og gir de stor tillitt og spennende utviklingsmuligheter. Hos Consort er de opptatt av det sosiale og finner på ulike aktiviteter sammen når det er muligheter for det.

 

Kvalifikasjoner:

- Ferdig med vgs eller straks ferdig med vgs

- Plan om å ta en bachelor innen økonomi, markedsføring/HR/salg

- Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk muntlig og skriftlig

- Har erfaring fra serviceyrket, kundesenter

 

Vi ser etter deg som motiveres av å utfordre deg selv, du er god til å kommunisere og veilede kunden til å ta det riktige valget. Consort har hele tiden fokus på å hele tiden forbedre seg og håper du vil bidra til dette. Du jobber effektivt og er god på å finne de optimale løsningene for kundene. Consort vil gi deg og opplæring og vil heie deg frem slik at du vil lykkes hos de.


Er dette noe for deg? Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg. Send inn din søknad i dag. Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022