Vi søker deg med interesse for kundeservice og tall

Adecco Finance & Office Trondheim søker, i samarbeid med Consort AS, flere nye medarbeidere til engasjement som konsulent innen bank og finans. Consort er et kunde- og salgssenter med avdelinger i Oslo og Trondheim og jobber på oppdrag for en rekke av de største og mest anerkjente selskapene i Norge. Hverdagen er variert og lærerik, og du blir en del av et spennende selskap som er i sterk vekst.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har interesse for tall, økonomi og finans, og som kan vise til erfaring med å opptre profesjonelt og serviceinnstilt i dialog med kunder. Det kreves ikke fullført høyere utdanning for å lykkes, men vi forutsetter at du har meget gode kommunikasjonsevner i norsk både muntlig og skriftlig. Grunnet økt oppdragsmengde innen bank og finans vil det være positivt med utdannelse/erfaring innen økonomi.

Om stillingen
Som konsulent hos Consort vil du oppleve å ha en variert arbeidshverdag. Du vil jobbe med kundekontakt på vegne av kjente og velrenommerte bedrifter innen alt fra bank/finans til varehandel og organisasjonslivet. Nå søker vi etter deg som ønsker å jobbe innen bank/finans. Arbeidsdagen vil bestå av å kontakte eksisterende kunder, rådgivning og kundeservice innen fagfeltet. Du vil ha egenansvar for resultater og måloppnåelse, samtidig som vi er opptatt av å hele tiden følge deg opp én til én og sikre at du har de verktøyene du trenger for å lykkes.

Egenskaper vi ser etter
Hos oss er det rom både for deg som liker å stikke deg litt frem og deg som trives best uten for mye oppmerksomhet. Du bør kjenne deg igjen i følgende egenskaper:

  • Du er selvgående og selvstendig
  • Du er god til å planlegge, organisere og strukturere hverdagen din selv
  • Du kan gjerne være ambisiøs, målrettet og ha en positiv mental innstilling med en liten dose sunt konkurranseinstinkt
  • Utover dette forutsetter vi at du bidrar positivt til arbeidsmiljøet hos oss, og at du opptrer profesjonelt og ryddig opp mot kollegaer og de kundene du er i kontakt med.

Hva kan vi tilby deg?
Gjennom å jobbe hos Consort får du verdifull erfaring som kan benyttes på tvers av en rekke bransjer, samtidig som du gis frihet til å forme din egen arbeidshverdag og levere resultater på en måte som faller mest naturlig for deg selv. De trives godt på jobben – faktisk så godt at de tar av seg skoene når de kommer «hjem» på jobb!
Foruten et veldig godt arbeidsmiljø og samarbeidsklima kan Consort tilby følgende:

  • Ingen provisjonsbasert lønn. Alle som jobber hos Consort har fast timelønn
  • Gjennom Consort Class vil du få tilgang til en rekke spennende utviklingsmuligheter og opplæring/kursing i salgs- og kundekontakt
  • Great Place To Work-bedrift som tar arbeidsmiljøet vårt på alvor, og nylig blitt sertifisert som en klimanøytral arbeidsplass


Hvis dette virker interessant for deg så håper vi at du sender oss CV og en kortfattet søknad så snart som mulig. Vi vurderer søkerne fortløpende, og stillingene kan dermed bli fylt opp før søknadsfristen går ut. Vi ser frem til å lese din søknad!


Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte vår rådgiver hos Adecco Finance & Office Trondheim, Tine Kjelaas, på epost tine.kjelaas@adecco.no