Er du skikkelig god på kundeservice og liker utfordringer?

Finance & Office i Oslo og Trondheim søker, i samarbeid med Consort AS, flere nye kundekonsulenter. Consort er et kunde- og salgssenter med avdelinger i Oslo og Trondheim og jobber på oppdrag for en rekke av de største og mest anerkjente selskapene i Norge. Hverdagen er variert og lærerik, og du blir en del av et spennende selskap som er i sterk vekst. Stillingene har oppstart i oktober, og søkere vil bli vurdert fortløpende.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har interesse og forståelse for tall, trives med kundekontakt og har alltid har kunden i fokus. Det er viktig at du er lærevillig, profesjonell, strukturert og selvgående. Det kreves ikke fullført høyere utdanning for å lykkes som kundekonsulent hos oss, men vi forutsetter at du har meget gode kommunikasjonsevner i norsk både muntlig og skriftlig.

Om stillingen
Som kundekonsulent hos Consort vil du oppleve å ha en variert arbeidshverdag. En arbeidsdag kan bestå av booking av kundemøter før lunsj og innhenting av personopplysninger fra kunder etter lunsj. Du kan i tillegg forvente å jobbe med formidling av forsikringer og produktsalg ellers. Hos oss vil du jobbe med kundekontakt på vegne av kjente og velrenommerte bedrifter innen alt fra bank/finans til varehandel og organisasjonslivet. Du vil ha egenansvar for resultater og måloppnåelse, samtidig som vi er opptatt av å hele tiden følge deg opp én til én og sikre at du har de verktøyene du trenger for å lykkes.

Egenskaper vi ser etter
Hos oss er det rom både for deg som liker å stikke deg litt frem og deg som trives best uten for mye oppmerksomhet. Du bør kjenne deg igjen i følgende egenskaper:

  • Du er selvgående og selvstendig
  • Du er god til å planlegge, organisere og strukturere hverdagen din selv
  • Du kan gjerne være ambisiøs, målrettet og ha en positiv mental innstilling med en liten dose sunt konkurranseinstinkt

Utover dette forutsetter vi at du bidrar positivt til arbeidsmiljøet hos oss, og at du opptrer profesjonelt og ryddig opp mot kollegaer og de kundene du er i kontakt med.

Hva kan vi tilby deg?
Gjennom å jobbe hos oss får du verdifull erfaring som kan benyttes på tvers av en rekke bransjer, samtidig som du gis frihet til å forme din egen arbeidshverdag og levere resultater på en måte som faller mest naturlig for deg selv. Vi trives godt på jobben – faktisk så godt at vi tar av oss skoene når vi kommer «hjem» på jobb. Foruten et veldig godt arbeidsmiljø og samarbeidsklima kan vi tilby følgende:

  • Hos oss er det ingen provisjonsbasert lønn. Alle som jobber her har fast timelønn
  • Gjennom Consort Class vil du få tilgang til en rekke spennende utviklingsmuligheter og opplæring/kursing i salgs- og kundekontakt
  • Vi er en Great Place To Work-bedrift som tar arbeidsmiljøet vårt på alvor
  • Har nylig også blitt sertifisert som en klimanøytral arbeidsplass


Hvis dette virker interessant for deg så håper vi at du sender oss en søknad så snart som mulig. Vi vurderer søkere fortløpende, og stillingene kan dermed bli fylt opp før søknadsfristen går ut. Vi ser frem til å lese din søknad!

Har du spørsmål om stillingen kan du sende en mail til
Tine.kjelaas@adecco.no eller til Lene.amundsen@adecco.no.