Ønsker du en fot innenfor landets mest attraktive strømselsk

 • Sted
  Trondheim
 • Bransje
  Salg
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2329739

For Fjordkraft søker vi etter salgsrådgivere. Er du flink til å kommunisere og er serviceinnstilt? Da kan du være den heldige salgsrådgiveren som kan få mulighet til å jobbe med- og lære av de beste salgsrådgiverne.

Arbeidstiden vil være kl. 08:00 -16:00 eller 09:00-17:00. Alt vil legges til rette for at du skal lykkes. Du får en trygg grunnlønn i tillegg til gode provisjon- og bonusordninger. Her vil du få god mulighet til å utvikle deg, og dine kollegaer vil gi deg en god opplæring og oppfølging. Det er en 100 % stilling.

Du blir en del av et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, med en dæsj konkurranseinstinkt. Konsulenten din hos Adecco vil sørge for tett oppfølging og tilstedeværelse. Er du god på å se løsninger, på tilbudssiden og glad i å snakke med mennesker? Da kan dette være jobben for deg!


Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Salg og rådgivning
 • Oppsalg til eksisterende kunder
 • Oppfølging av nye kunder og etterbehandling


Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som har et ønske om å jobbe og utvikle deg innen salg. Erfaring fra salg er ikke et krav, men noe erfaring med salg og erfaring fra arbeidslivet er en fordel. Du er selvgående og motiveres av gode resultater, du har et salgsgen som gjør at du hele veien ønsker å prestere på høyeste mulig nivå både som team og individuelt. Du har stor arbeidskapasitet og tar eierskap over rollen som salgsrådgiver.

Vi tilbyr en stilling i et kunnskapsrikt miljø hvor du kan vokse, lære deg mye nytt og nyttig, ta og få ansvar, og samarbeide med blide og hyggelige kollegaer mens du holder på.

Har du en fleksibel kalender og er ledig for oppstart omgående så vil vi høre fra deg så snart som mulig.

Hvordan søke?


Du er velkommen til å søke på stillingen ved å fylle ut en forenklet registrering via link til høyre. Her kan du laste opp CV og en kortfattet søknad. Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

 


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022