Spennende mulighet for deg som ønsker nye utfordringer

 • Sted
  Trondheim
 • Bransje
  Salg
 • Ansettelse
  Utleie
 • Start dato
 • Referanse:
  2326847

Ønsker du å kombinere en spenningsrik hverdag med et fantastisk arbeidsmiljø? På vegne av en kunde ser vi nå etter deg som trives i et sosialt miljø, med en dose konkurranseinstinkt og et ønske om å tjene gode penger.

Du vil du vil komme inn i et veletablert og børsnotert selskap hvor alt ligger til rette for at du skal lykkes! Du får god opplæring og oppfølging fra erfarne selgere, samt en unik mulighet til å utvikle de egenskapene du allerede har. Du vil ha en behagelig grunnlønn i tillegg til gode provisjons- og bonusløsninger. Tidligere salgserfaring er en fordel, men ikke et krav. Vår kunde er spesialister i å rendyrke salgstalenter uavhengig av bakgrunn. Er du motivert og hardtarbeidende kommer du en lang veg!

Vi er på utkikk etter noen som kan starte i denne fulltidsstillingen snarest!

 

Arbeidsoppgaver

Oppsalg til eksisterende kunder

Oppfølging av nye salg fram til kundene er etablert

Etterbehandling av kunder som trenger videre oppfølging

Kundeservice og rådgivning

Kvalifikasjoner

Trives med å snakke

God datakompetanse og systemforståelse

Fordel med relevant arbeidserfaring, men ikke et krav

Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk

Positiv, omgjengelig og energisk


Hvorfor jobbe hos oss?
Adecco er et solid bemanningsbyrå med mange års erfaring, og er i dag en av Norges ledende innen bemanning og rekruttering. Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. Som ny, er opplæring viktig for å få en god start og dette vil vi og våre kunder sørge for. Vi er opptatt av at du som medarbeider skal trives og våre konsulenter vil sørge for god oppfølging både under og mellom oppdrag. På kundelisten har vi attraktive bedrifter som trenger kompetente kandidater til spennende oppdrag. Prøv deg i ulike bransjer; nettverket du får mulighet til å bygge kan bli gull verdt når du en dag kanskje kniver om drømmejobben. All arbeidserfaring er dessuten god erfaring. Bruk oss som diskusjonspartner, vi deler gjerne råd som kan sette fart på karrieren din.


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022