Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Teknisk selger VA - Heidenreich

 • Sted
  Trondheim
 • Bransje
  Salg
 • Ansettelse
  Fast stilling
 • Referanse:
  TS-4065027C-C530-4A6D-B957-A2E588060BF8

Heidenreich Trondheim søker en dyktig teknisk selger!

Det er fort gjort å ta det for gitt at vi hver dag har rent vann i springen. Sannheten er at det skjer takket være dyktige folk i VA- og VVS bransjen. Og midt inni der, finner du oss! Siden 1904 har vi som rørgrossist servert bransjen varer og tjenester av høyeste kvalitet og på en stadig mer miljøvennlig måte. Det er vi stolte av! Det å jobbe med noe som er samfunnskritisk gir salgsarbeidet en ekstra dimensjon.

Heidenreich Trondheim er i vekst, og skal nå styrke sitt salgsteam med en teknisk selger. I dag består teamet av en erfaren og kunnskapsrik gjeng på 5 personer som alle har 12-20 år i Heidenreich. Teamet beskriver seg som: Engasjert, motivert og fokusert på kvalitet i alt vi gjør. 

Logo Heidenreich.png

Arbeidsbeskrivelse:
Som teknisk selger vil du være en aktiv og viktig bidragsyter til at vi når våre felles mål. Du vil være et nøkkelpunkt inn mot kunder og leverandører, og ha et ansvar når det kommer til å videreutvikle vår virksomhet.

Du vil være med å strukturere og planlegge din egen arbeidshverdag. Arbeidsoppgavene du vil bruke mye tid på er:

 • Koordinere salg, kundeoppfølging og være kundens kontaktpunkt før, under og etter gjennomføring av prosjekter
 • Utarbeide tilbud, inkludert kalkulering av tilbud
 • Utvikle nye kunderelasjoner, og samtidig ta vare på eksisterende kunder
 • Tett kontakt og oppfølging mot leverandørmarkedet og andre aktører


Vi søker deg som:
Er opptatt av å gi kundene tett og personlig oppfølging. Vi gir deg som ansatt tillit og trygghet til å skape et miljø for suksess for alle parter. For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at du har gode administrative evner, trives med rutinearbeid, har forståelse og erfaring med salgsfaget og det å skape gode kunderelasjoner. Det er en stor fordel om du er teknisk interessert. I tillegg ser vi at de som lykkes i rollen er:

 • Strukturert, nøyaktig og god på prioriteringer
 • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Gode dataferdigheter
 • God tallforståelse

Du har gjerne erfaring fra VA-bransjen, som entreprenør, rørlegger eller fra annen teknisk bransje. Det er også ønskelig og en fordel med utdannelse innen teknisk fag, men det er ikke et krav.

Hvorfor jobbe hos oss:
Du vil bli en del av et solid og lønnsomt selskap som har klare ambisjoner om videre vekst. Som ansatt i Heidenreich vil du bli satset på, og vi utfordrer våre medarbeidere slik at alle har best mulig forutsetning til å utvikle seg og lykkes i rollen. Vi har flere ansatte som begynte sin yrkeskarriere i Heidenreich i andre roller enn de har i dag, og ved å gi våre ansatte mulighet til å videreutvikle seg ser vi at våre ansatte trives i jobben og blir værende i Heidenreich.

Vi har et godt arbeidsmiljø vi er stolte av, der alle jobbet sammen mot et felles mål; fornøyde kunder. Vi har et miljø der nye ideer, tanker og muligheter får lov til å blomstre, og blir møtt med entusiasme og nysgjerrighet.

«Arbeidsmiljøet! Det gode samspillet mellom kollegaene - alle hjelper alle» er en beskrivelse fra en medarbeider om hva som er det beste ved å jobbe i Heidenreich.

Vi håper du vil bli en del av Team Heidenreich!

Ansatte_Kick_off2022.jpg

Søknadsfrist: 5.mars

For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Tine Kjelaas: 452 28 068 eller epost tine.kjelaas@adecco.no


Om Heidenreich AS:

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 30 avdelinger fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 2 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG. Med over 115 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet. God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Heidenreich er en del av Europas største og veldrevne grossist som igjen bidrar til god konkurransekraft for våre kunder

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}

Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge