Senior Systemarkitekt Virtualisering - Braathe Gruppen AS

Braathe Gruppen startet som en hobby i 1989, og har siden da utviklet seg til å være en landsdekkende leverandør av IT-infrastruktur, nettskytjenester og datautstyr til norske virksomheter. Vårt hovedkontor ligger på Nærum gård i Rygge, med avdelingskontorer sentralt i Oslo, Tromsø, Kongsberg og Skien og vi teller nå mer enn 100 dedikerte medarbeidere. Daglig fokuserer vi på hvordan tjenestene våre kontinuerlig kan forbedres og gjøre brukernes IT-hverdag mest mulig bekymringsfri. I 2019 har vi ett mål om å omsette for 250 millioner og ta en enda sterkere posisjon som en av de ledende på nettskytjenester til norske virksomheter.

 

Bli med oss på veien mot å bli en av de ledende på nettskytjenester i Norge.


Vi søker Senior Systemarkitekt til vår Infrastrukturavdeling.

Spennende stilling i avdeling Infrastrukturtjenester, som sitter med hovedansvaret for teknisk, server- og lagringsbasert infrastruktur i våre datasentre. Hovedplattformen er Microsoft S2D Hyper-V clustere, men omfatter også VMWare og andre lagrings- og virtualiseringsteknologier.

Stillingen har ansvar for utrulling, administrasjon, drift, overvåkning og feilretting av plattformene. En vesentlig del av ansvaret er automatisering av livssyklusen for våre plattformer i alle forannevnte faser.   

Stillingen planlegger og iverksetter tiltak for løpende effektivisering av leveranser i samråd med avdelingsleder. Stillingen har betydelig teknisk og utførende ansvar i prosjekter som involverer plattformene. Stillingen omfatter også ansvar for aktiviteter på gruppenivå, men har ikke personalansvar.

Kvalifikasjoner

  • Bachelor/høyere utdanning innfor relevante felt. Betydelig relevant erfaring kan vektlegges
  • God kjennskap til og dokumentert erfaring med Microsoft Hyper-V virtualiseringsplattform, gjerne inkludert S2D, sertifiseringer innenfor produktene
  • Erfaring med andre virtualiserings- og lagringsteknologier
  • God kompetanse og erfaring med utvikling i Powershell, inkludert egen utvikling og testing av script for automatisering
  • Kjennskap til bruk av Microsoft Power BI som verktøy til rapportering
  • Annen relevant kompetanse og erfaring
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig


Arbeidssted i Oslo eller ved vårt hovedkontor på Rygge.

Det er viktig at du er nysgjerrig, strukturert og målbevisst med god gjennomføringsevne, og at du er selvgående i å holde deg oppdatert på utvikling innenfor teknologiene.  

Vår ISO-sertifisering 9001 og 27001 stiller høye krav til nøyaktighet, sikkerhet og pålitelighet. Vi er derfor avhengige av dyktige medarbeidere med breddekompetanse, stor arbeidskapasitet og selvstendighet.

Vi tilbyr en utfordrende hverdag i en hurtigvoksende teknologibedrift med høy kompetanse og mye historie. Du vil få varierte oppgaver i en bedrift med komplekse problemstillinger og derigjennom store muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.  

For mer informasjon eller andre henvendelser, kontakt Adecco Select v/rådgiver Lars-Jørgen H. Gabestad på tlf.95127291 eller e-post: lars.gabestad@adecco.no.

Braathegruppen Drone 1.jpg

 

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}