Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Kantineleder - Oslo (Grünerløkka

  • Sted
    Oslo
  • Bransje
    Restaurant og kantine
  • Ansettelse
    Utleie
  • Start dato
  • Referanse:
    2349136

Kantineleder - Matproduksjon og Drift

Arbeidssted: Grünerløkka, Oslo

Om stillingen: Vi søker en kjøkkenansvarlig til et nytt kjøkkenkonsept sentralt på Grünerløkka. Du vil ha ansvar for matproduksjon og drift av kjøkken og produksjon fra mandag-fredag til å begynne med og være åpen til å rotere til tirsdag-lørdag etter etableringsprosessen.

Arbeidsoppgaver:

  • Produksjon av ulike retter, inkludert gryteretter og andre varmretter.
  • Selvstendig arbeid med matproduksjon og oppvask.
  • Følge prep-oppskrifter, samt bestille matvarer gjennom ASKO.

Kvalifikasjoner:

  • Tidligere erfaring innen matproduksjon og/eller ledelse på kjøkkenet eller lignende miljø foretrekkes.
  • Fagbrev som kokk er ønskelig men ikke et krav.
  • Tidligere erfaring med bestilling av varer er et pluss.

Egenskaper:

  • Evne til å arbeide selvstendig og systematisk, med god organisatorisk ferdighet.
  • God kunnskap om IK-MAT og hygienepraksis.
  • Fleksibilitet og evne til å takle et hektisk arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

  • Et helt nytt kjøkken som står klart i løpet av februar.
  • Mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom opplæring og kurs.
  • Gode kollegaer og samarbeid tett opp med avdelingsleder.
  • Konkurransedyktig lønn og gode arbeidsvilkår.

Kontaktinfo: Skulle du ha spørsmål til stillingen kan du henvende deg til tlf: 22 47 57 67 eller epost: hospitality.oslo@adecco.no


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge