Kjøkken - og kantinemedarbeidere

  • Sted
    Bergen
  • Bransje
    Restaurant og kantine
  • Ansettelse
    Utleie
  • Start dato
  • Referanse:
    2323579

Adecco Hospitality Bergen ønsker å knytte til seg kjøkken og – kantinemedarbeidere som kan ta på seg oppdrag hos våre kunder innen hotell- og kantinebransjen i Bergensregionen.

Vi trenger flere medarbeidere som kan jobbe både i små enmannskantiner, så vel som store kantiner og hotellkjøkken.

Du må være fleksibel i forhold til arbeidssted og kunne stille på kort varsel. Oppdragene varierer fra 1 - 3 dager til lengre vikariater, fortrinnsvis på dagtid mellom 0700 og 1500, men i blant også kveldstid, både hverdag og helg.

Arbeidsoppgaver:

  • Tilberede salatbar, påsmurt og enkel varm mat
  • Rydding, oppvask og renhold
  • Betjene kasse
  • Varebestilling

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra hotellkjøkken, kantine eller kafé
  • Erfaring fra selvstendig arbeid
  • Serviceinnstilt, positiv og selvgående
  • Kjennskap til IK mat og hygienekrav
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig


Hos oss vil du få:

  • En variert hverdag hvor du har store utviklingsmuligheter
  • God oppfølgning av din konsulent
  • Adecco fordelsprogram
  • Lønn etter tariff

 

Vi ser frem til å høre fra deg og innkaller kandidater til intervju fortløpende.

 


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge 2022